facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kids and Play

Kids and Play

Info

Kids and Play propose des animations d'anniversaires pour enfants uniques déguisées et scénarisées.

Geschiedenis

Vous pourrez y découvrir un grand choix de déguisements, piñatas, cadeaux originaux, jouets design, cartons d'invitations pour les anniversaires.

Adres: Rue de l'Eglise 17, 1640 Sint-Genesius-Rode
Telefoonnummer: 02 347 70 47
Stad: Sint-Genesius-Rode
Route: Rue de l'Eglise 17
Postcode: 1640


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Acredo Wedding Ring Concept Acredo Wedding Ring Concept 4 km Vertaald door Google Zeer tevreden met onze prestatie gemaakt in de winkel met een co...
Recensies
Ik wil Kids be Play bedanken dat ze zo professioneel zijn als luisteren naar mijn verwachtingen. De verjaardag van mijn kleine tweeling ging heel goed en de actrice die de leiding nam over de groep nam ze letterlijk mee in haar wereld. De thema's zijn even geschikt voor zowel meisjes- als jongensgroepen. Nogmaals gefeliciteerd en tot ziens!!!
Briljante animatie voor kinderen rond de legende van koning Arthur, Merlijn de tovenaar
Geweldige feestherinnering! De organisatie van het verjaardagsfeestje van onze dochter hebben we toevertrouwd aan Kids and Play en we waren verrukt over hun optreden, professionaliteit en talent. De animatoren nemen de kinderen mee op een echt avontuur dat een beroep doet op de fantasie en creativiteit van de gasten. De decors en kostuums zijn prachtig. Hartelijk dank aan het hele team.
Eerste succesvolle ervaring. Geen minpuntjes en echte ervaring komt overeen met de beschrijving. Een grote dank aan Louise, ze was perfect. Een echte prinses! Dankjewel!
We bestelden een evenement met Harry Potter-thema voor meisjes van 8 jaar. Ze waren zo opgewonden! Zeer interessant en betrokken programma. Als je aarzelt - raad ik aan!
Hét adres om een ​​verjaardagsfeestje voor een kind of tiener te organiseren! De winkel biedt alles wat je nodig hebt voor het feest, van heliumballonnen tot tafeldecoraties, kleine geschenken voor snoepzakjes, piñata's, uitnodigingskaarten, enz. Mogelijkheid om springkastelen te huren, en kers op de taart, de winkel levert ze bij je thuis! Wat maakt ze meer? Een geweldige ontvangst, vriendelijk en professioneel, uitstekend advies, extra entertainment en entertainers, voor alle leeftijden, met prachtige decoraties en kostuums! Ik heb de Star Wars-animatie getest, de kinderen vonden het geweldig en willen meer, kan niet wachten tot volgend jaar!
Geweldige ervaring met het Kids and Play-team! Van de showroom in hun mooie huis waar je alle verjaardagsversieringen kunt vinden tot het entertainment van jonge acteurs, alles was perfect. Tot volgend jaar : Bedankt
Volledige organisatie en erg leuke animatie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid