facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kick boxing team Ramzi

Kick boxing team Ramzi

Info

Club de kick-boxing, Full contact et K1



"Team Ramzi is een kickboks gym in het hart van Amsterdam en biedt hoogwaardige, professionele sportlessen variërend van kickbokstrainingen en conditie- en krachttraining tot aan yoga. Aan het hoofd van Team Ramzi staat Ramzi Tamaditi, voormalig wereldkampioen kickboksen.Team Ramzi is een toegankelijke gym voor eenieder die op zoek is naar een effectieve full body work-out waarbij je je lichaam tot het maximale pusht en je tegelijkertijd je weerbaarheid en mentale gesteldheid traint. Of je nu de fijne kneepjes van de kickbokssport wilt leren, fit wilt worden, kilo’s wilt kwijtraken of gewoon je hoofd wilt leegmaken na een lange dag werken; Team Ramzi is een omgeving waar iedereen welkom is om aan zijn/haar doelen te werken."
Adres: rue de la croyère 25, 7170 Manage
Telefoonnummer: +32483693414
Stad: Manage
Route: rue de la croyère 25
Postcode: 7170


Openingstijden

Maandag: 19:00 - 21:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kids et bien être Kids et bien être 869 meter Votre enfant est stressé, présente des peurs, a des difficultés attentionnelles et/ou...
Recensies
1 en al top gym , professionele trainingen op hoog niveau waarbij de nadruk ligt op individuele coaching , ook kan daar komen met al jou vragen ook als het helemaal niet over kickboks gaat. Ik zou zeggen boek nu je proefles en ervaar het zelf ;
De beste trainer en trainingen voor techniek, conditie en kracht. Bij Ramzi word je fysiek en mentaal uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen, keer op keer. Daarnaast is de gym een echte familie waar iedereen welkom is!!
Sinds november 2017 als leek begonnen met kickboksen bij Ramzi .Met veel plezier ga ik naar alle trainingen. Ik sla het liefst geen training meer over. De training zijn variërend, uitdagend en we trainen met een leuk clubje mensen. En niet te vergeten, kickboksen is goed voor lichaam en geest ... ik ben in ieder geval niet meer weg te slaan.
Drie jaar hard getraind bij Ramzi. De beste training voor conditie, kracht en techniek. Voor gevorderden en beginners en alles daartussenin, maar iedereen gaat volle bak. Verder altijd goede sfeer en een echt teamgevoel!
Het is heerlijk om met Ramzi te trainen. Je wordt mentaal en fysiek heel sterk. En er is veel persoonlijke aandacht en een fijne sfeer in de gym Team Ramzi!.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid