facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keytradebank

Info

Keytrade Bank

Adres: Vorstlaan / Bld du souverain 100 , Brussel 1170, BE
Telefoonnummer: 02 679 90 00
Stad: Brussel
Route: Vorstlaan / Bld du souverain 100
Postcode: 1170


Openingstijden

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:00-18:00
Zondag: 09:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: keytrade bank inloggen, keytrade bank filialen, keytrade bank kantoren, keytrade app, keytrade bank login, keytrade bank ervaringen, keytrade bank beleggen, fortuneo
Recensies
Het relaas van 2 jaar klant te zijn is eigenlijk een opeenstapeling van ellendig late antwoorden of vaak helemaal geen, incorrecte saldo weergaves, trage betalingen en gebrekkige infrastructuur. Vooral klantenservice is nagenoeg onbestaand. Enkele voorbeelden uit de lijdensweg: - doorlooptijd van bijna 3 maand voor het openen van een account - wederkerend probleem bij VISA kaart aanvraag - incorrecte saldo weergaves - aanvraag betalingsonderzoek mail beantwoord na 4! maanden. - talloze uren aan de wachtlijn van de klantenservice Ons advies: deze bank vermijden, er zijn betere gratis alternatieven!
Vroeger was ik heel tevreden maar de laatste tijd is de klantenservice dramatisch traag geworden. Ik wou een rekening openen voor mijn kinderen; na enkele weken wachten heb ik het opgegeven en een Yongo rekening bij AG geopend, dat was op 15 minuten volledig online geregeld.
Opmerking: Ik heb mijn review van 5 naar 3 sterren veranderd. Reden is de zeer lange verwerkingstijd van aanvragen. Ik heb voor mijn kinderen een rekening aangevraagd. Alles schriftelijk, incl. NB geboorteaktes! ingeleverd. Dat was 4 maanden geleden. En er is gewoon nog niets mee gedaan. En ik ga op reis buiten de EU, dus kredietkaart en bankkaart moeten aangepast worden, ook de mogelijkheid dat ik tijdelijk saldo verhoog van mijn kredietkaart. Aanvraag 9 dagen geleden gedaan. Vandaag het bericht dat ze NU mijn aanvraag naar de betrokken departementen GAAN sturen. En dus de kans nog dat men weigert of bijkomende papieren vraagt. Dat terwijl ik over 4 dagen vertrek...... Ik kan dus op reis flink in de problemen komen. Niet echt fijn van Keytrade. Eerdere review: Na het lezen van de ervaringen was ik wat huiverig. Maar tot nu toe geen spijt! Vandaag voor het eerst dat het langer duurde om iemand te spreken aan de telefoon. Maar dat is normaal op het einde en begin van het jaar. Altijd heb ik deskundig advies gekregen en werden mijn problemen opgelost. Op een vriendelijke en geduldige wijze. Zo is de Keytrade app wel degelijk,.ondanks wat sommigen hier schreven, wel degelijk zonder hardkey of qr code te bedienen. Dat is dan een nieuw profiel met de soft code. Evenals het aansluiten op Payconiq, kan je dat via de keytrade website regelen bij de opties. Ideaal! En dat gratis! Plus gratis kredietkaart!
Zeer slecht verder geholpen bij de aanvraag van een zakelijke rekening. Gebrekkige communicatie, zeer laat en steeds door verschillende medewerkers. Je krijgt steeds een 'bevestigingsmail' dat ze aan de slag gaan maar na 4 weken nog geen bankkaart in de bus... Facturen wachten niet dus ik heb de samenwerking stopgezet nog voor hij zelfs maar is begonnen.
Waarom kunnen jullie in hemelsnaam geen login via ITSME aanbieden zoals iedereen in Belgie? Jullie Softkey app is niet gebruiksvriendelijk en de processen bij problemen of nieuwe telefoon zijn echt niet meer van deze tijd. Een hardkey is al helemaal aftands. Ik dacht dat jullie geld verdienden als mensen traden, dus waarom maak je dit zo belachelijk moeilijk??
Al 10 jaar klant. Inderdaad niet de meest up-to-date bank, maar wel gratis en betaalt me ook per transactie. Heb nog geen problemen gehad met het contact center.
Zeer onvriendelijke vrouw aan de telefoon na 3x 20 minuten wachten tot ik ze kon bereiken. Nooit meer!
Tot nog toe geen negatieve ervaringen mee gehad. Altijd heel vriendelijk en vlot geholpen door de klanten dienst. Heeft inderdaad een app met minder snufjes als meer courante banken, maar bij deze banken betaal je hier ook voor. Heb een particuliere en zakelijke rekening, de aanmaak van een rekening duurt inderdaad wat langer, en de procedure in wat omslachtig. ik heb alles gewoon kunnen ondertekenen in pdf op computer, en een foto van de pas kunnen doorsturen had deze via de app ook al doorgestuurd maar kreeg de vraag nogmaals via mail. Ook wat moeilijkheden voor het aanvragen van B2B mandaat domiciliering, staan hiermee gekend dus had het bedrijf dit veranderd in B2C mandaat. Maar telkens goed geholpen, en spaar veel uit op de kosten van een bankrekening.
Extreem slechte bank, haal je geld hier weg! Klantenservice NIET bereikbaar via telefoon en zit niet eens in België. Uitbesteed naar Portugal en Spanje. Ze antwoorden op geen enkel emails of pas 3 weken later!
Echt waar deze bank is het slechtste bank ter wereld . Ik heb geprobeerd om kredietkaart aan te vragen ;Op het einde aanvaarden ze niet en daarna heb ik hen gevraagd om reden van het weigeren . Het antwoord is dat ze de reden niet mogen delen. Bovendien bestaat deze bank online . Dat wil zeggen dat het niet gemakkelijk indien het probleem zou hebben met betalingen.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Keytradebank.

Brussel banken en kredietinstellingen

openingstijden, locatie, vervoer. Vorstlaan / Bld du souverain 100 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Keytradebank adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Keytradebank. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Keytradebank delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ING Belgique ING Belgique 3 km Als vooraanstaande spaarder/ belegger zeer ontevreden over de vele wanpraktijken. Gee...
ING ING 6 km
Espace Jacqmotte Espace Jacqmotte 6 km Pand is gemakkelijk bereikbaar op minder dan 10 minuten wandelen van het Zuidstation....
Triodos Bank Triodos Bank 6 km Vermijd deze bank aub. Compleet onbetrouwbaar. Ze bestelen hun eigen klanten en certi...
BNP Paribas Fortis BNP Paribas Fortis 6 km Ver uit mijn buurt
Banque Nationale de Belgique Banque Nationale de Belgique 7 km Merci om jullie bank in Kortrijk te sluiten. De toegankelijkheid voor het volk is nu ...
ING - Les Galeries Royales Saint-Hubert ING - Les Galeries Royales Saint-Hubert 7 km Vertaald door Google Als u een gescheurd kaartje uit de automaat haalt, vraag het per...
KBC KBC 7 km
ING ING 8 km
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid