facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keyser advocaten

Keyser advocaten

Info

Keyser advocaten is gespecialiseerd in het familierecht en familiaal vermogensrecht.

Geschiedenis

Keyser advocaten is gespecialiseerd in het familierecht en familiaal vermogensrecht.

Echtscheiding
Internationale echtscheidingen
Samenwonen
Divorce-planning
Vaderschap
Adoptie
Erfenis
Internationaal erfrecht
Kinderontvoering



"Keyser advocaten is een advocatenkantoor gespecialiseerd in het familierecht en familiaal vermogensrecht. Keyser advocaten behandelt onder meer echtscheidingen en zaken die gaan over alimentatie, erfrecht en afstamming.Keyser advocaten biedt in de eerste plaats ondersteuning gedurende onderhandelingen of tijdens een bemiddelingstraject, al dan niet achter de schermen. Het bereiken van een serene oplossing voor een familiaal conflict heeft immers onze absolute prioriteit. Blijkt een onderhandelde oplossing niet mogelijk, dan werken we intens samen met de client om het best mogelijke resultaat te bereiken tijdens de procedure."
Adres: Amerikalei 187, 2000 Antwerpen
Telefoonnummer: +32 3 501 99 96
Stad: Antwerp
Route: Amerikalei 187
Postcode: 2000


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Advocaat familierecht Antwerpen, Beste advocaat familierecht Antwerpen, Advocaat echtscheiding Antwerpen, Advocaat familierecht Merksem, Advocaat Antwerpen, Advocaat familierecht Gent, Beste advocaat familierecht België, Keizer Advocaten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Familiale bemiddeling de Bodem Familiale bemiddeling de Bodem 4 km De bodem is een bemiddelingsdienst voor mensen die in een familiaal conflict zitten. ...
Giuliamay Giuliamay 19 km
Recensies
Zeer positief over mijn samenwerking met Julie Borms van Keyser advocaten. Alles gebeurt steeds zeer professioneel, nauwkeurig en correct. Ik raad dit advocatenkantoor aan aan iedereen die op zoek is naar een goede begeleiding en vertegenwoordigd wil worden door een advocaat met de noodzakelijke expertise in het familierecht.
Ik ben geholpen door advocaat Julie Borms. Julie is oprecht geïnteresseerd in mij als cliënt en heeft elke stap in het verhaal-proces meegedacht. De woorden punctueel en professioneel komen direct bij mij op als het gaat om Julie. Komt elke afspraak keurig na en houdt mij op de hoogte van de voortgang van zaken. Een fijne gesprekspartner die door het vuur gaat, oog heeft voor jou als belanghebbende en accuraat te werk gaat. Kortom: vriendelijk, meedenkend, meelevend, realistisch en zonder oordeel, met begrip voor de situatie. Ik zou haar ten zeerste aanbevelen. Bedankt voor alles!
Beste, mijn ervaring met Keyser Advocaten heb ik geraadpleegd in het kader van een familiedossier. De samenwerking was positief, Julie Borms en Elien De Groot hebben mij meer dan gerustgesteld en naar behoren begeleid.
Zeer tevreden over de topservice van Julie Borms & het hele team van Keyser Advocaten. Bedankt voor de fijne samenwerking!
Zeer tevreden over de dienstverlening bij Keyser advocaten. Elien De Groot behandelde mijn dossier met toewijding en de nodige inzichten. Uitstekend resultaat bekomen, aanrader!
Keyser advocaten hanteert een bijzonder proactieve aanpak en is steeds optimaal bereikbaar. Het kantoor bij uitstek voor complexe zaken in het familiaal recht
Zeer professioneel en vriendelijk advocatenkantoor! Voor correct advies en een goede opvolging kan u hier altijd terecht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid