facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keymusic Sint-Niklaas

Keymusic Sint-Niklaas

Info

Winkel voor muziekinstrumenten en geluidsapparatuur. Ontdek onze collectie gitaren, versterkers, opnameapparatuur, percussie, keyboards en meer.

Geschiedenis

Welkom bij België's meest iconische muziekwinkel! Onze winkel in Sint-Niklaas is een legendarische plek en een muzikaal paradijs voor muzikanten en liefhebbers in heel Europa.

Op wandelafstand van het grootste marktplein in België ligt ook België's grootste muziekwinkel, KEYMUSIC Sint-Niklaas. Het unieke winkelconcept, een muziekwinkel in een voormalige bioscoop, biedt plaats aan de grootste verzameling muziekinstrumenten, dj- en P.A.-materiaal van Europa.

Echter als je voor de winkel staat is dit niet meteen duidelijk. Wanneer je de grote zaal betreed gaat er een prachtige wereld voor je open. Kom langs en laat je inspireren!



"Wegens verhuis is KEYMUSIC Sint-Niklaas tijdelijk gesloten. Binnenkort opent er een gloednieuwe winkel op een nieuwe locatie in Sint-Niklaas.De grootste en meest complete muziekwinkel van België met honderden gitaren, drums, piano's DJ Gear, bladmuziek, speakers en lichtapparaten.. Eigen technische dienst. De koffie staat klaar en het volledige key music team is er voor u!"
Adres: Ankerstraat 81, 9100 Sint-Niklaas
Telefoonnummer: 03 766 63 93
Stad: Sint-Niklaas
Route: Ankerstraat 81
Postcode: 9100



op zoek naar gerelateerd: Keymusic uitverkoop, keymusic sint-niklaas openingsuren, KEYMUSIC vacatures, Keymusic contact, Keymusic Amsterdam, Keymusic Rotterdam, Keymusic Eindhoven, Keymusic Utrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Keymusic Academy Keymusic Academy 0 meter Je leert veel op een leuke manier, gelukkig zijn er automaten wanneer ik honger heb :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid