facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keymusic Leuven

Keymusic Leuven

Info

Winkel voor muziekinstrumenten en geluidsapparatuur. Ontdek onze collectie gitaren, versterkers, opnameapparatuur, percussie, keyboards en meer.

Geschiedenis

Keymusic Leuven, een compleet assortiment muziekinstrumenten en geluidsapparatuur voor muzikanten, producers en dj's!

Kom langs om een kijkje te nemen in onze winkel en drink een kop koffie. Wij vertellen je alles wat je wilt weten!

WAAROM KEYMUSIC?

- Onze winkel is een belevenis.
- Professioneel en persoonlijk advies.
- Groot assortiment en unieke collectie.
- Laagste prijsgarantie.
- 30 dagen bedenktijd.
- Minimaal 2 jaar garantie.
- Gratis verzending vanaf 100 euro.

Adres: Benedenplein 1, 3010 Kessel-Lo
Telefoonnummer: 016/22.62.87
Stad: Kessel-Lo
Route: Benedenplein 1
Postcode: 3010



op zoek naar gerelateerd: keymusic ninove, keymusic mechelen, muziekwinkel leuven, keymusic brussel, key music antwerpen, keymusic black friday, keymusic brugge, keymusic solden
Recensies
Zonet in de winkel in Leuven geweest. Na een tijdje rondgedraaid te hebben in de winkel, zelf proberen te testen wat we in gedachten hadden. We waren met het idee langs geweest om een Yamaha Genos te bestellen en een Gibson SG gitaar te testen. Omdat het even duurde wou ik zelf de genos toetsaanslag testen om te vergelijken met de Tyros 5, zonder aan te zetten. Ik werd zeer kordaat terecht gewezen dat er niet wordt getolereerd dat toestellen worden getest of aangeraakt. Wat ik zeker begrijp, maar de toon waarop was naar mijn aanvoelen op het randje van agressief. Jammer maar helaas. Mogelijks toekomstige klant verloren. Gemiste kans jongens. De toestellen zullen bij een andere Leuvense winkel worden besteld.
Super winkel voor mensen die zonder info of zonder een instrument te testen hoge bedragen willen uitgeven aan een winkel vol met zure verkopers!
Super vriendelijk personeel. Je wordt goed ingelicht en niet gepushed om iets te kopen... UPDATE. Vorige stelling klopt, enkel als je je gitaar terug moet binnenbrengen voor herstelling onder garantie, kan de wachttijd oplopen tot 2 @ 3 weken!!! wat toch lang is voor een afstelling voor een gitaar. Je gitaar wordt opgestuurd naar Sint-Niklaas. Als je naar die winkel belt, heb ik al 2 keer 30 minuten moeten wachten aan de telefoon... Dus lange wachttijden voor herstelling en telefonisch antwoord. Pffff...
Top kerels daar , weten echt waar ze mee bezig zijn , zeer vriendelijk en behulpzaam , alles stond mooi klaar op een karretje dat ik mocht gebruiken. Zeker een aanrader !
In categorie topgitaren kan je hier hoofdzakelijk voor guild terecht. Geen Taylor of Martin bijvoorbeeld. Wel veel enthousiasme en kennis bij verkoper.
Een muziekwinkel waar me onmiddellijk gezegd wordt de instrumenten niet aan te raken… no thank you…
Word hier altijd vriendelijk verder geholpen en het systeem met bestellingen plaatsen/ophalen tijdens deze Lockdown verloopt ook vlot!
Het verschil met Caerts is dat waar ze bij Caerts ongelofelijk bot zijn tegen de klanten tot ze de indruk krijgen dat je een dure aankoop wil doen waarna ze opeens extreem gemaakt vriendelijk worden, ze bij Keymusic Leuven gematigd gemaakt-vriendelijk zijn tot ze de indruk krijgen dat je géén dure aankoop wil doen waarna ze opeens gematigd bot worden. Keymusic Leuven krijgt van mij toch twee sterren omdat hun gemaakte vriendelijkheid als standaardhouding, en zelfs hun gematigde botheid, nog net iets minder onaangenaam zijn dan de standaard botheid en de duizelingwekkende hypocrisie bij Caerts. Voor beide winkels geldt echter dat ze in feite alleen maar geïnteresseerd zijn in hun klanten voor zover ze hen op korte termijn iets duurder kunnen verkopen. Alle andere zaken, zoals kleine aankopen waarop hun winstmarge wellicht miniem tot onbestaande is, herstellingen, en vragen om informatie die niet meteen tot een dure aankoop leidt, ervaren ze duidelijk als een last, en ze laten het niet na om duidelijk te maken dat ze liever zouden hebben gehad dat je daarvoor naar een andere winkel was gegaan. Als er een andere algemene muziekwinkel in Leuven was geweest buiten Caerts en Keymusic, zou ik dat zeker ook doen en uiteraard ook daar mijn duurdere aankopen doen, maar spijtig genoeg moeten we hen wel 'lastig vallen' als we niet naar andere steden willen uitwijken, voor zover er daar al muziekwinkels zijn die fundamenteel anders zijn.
Top! Misschien niet de goedkoopste maar in de winkel in Leuven werd ik steeds enorm goed en op een zeer vriendelijke en sympathieke manier geholpen.
Zeer goede muziekinstrumenten winkel. Ze helpen je ook met raad en daad zodat je het juiste instrument koopt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid