facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kevin Hermans Photography

Kevin Hermans Photography
"Als gepassioneerd fotograaf, hou ik van de interactie tussen mensen /dieren en mezelf om iets moois te creeren. Dit gaat van portretfotografie, huwelijksreportages, ... tot mode fotografie. Dit kan in de studio of op locatie zijn."
Adres:
Telefoonnummer: +32473790900
Stad: Brasschaet


Recensies
Een fantastische fotograaf! Kevin kan in alle lichtsituaties het beste uit zijn foto's halen! Levendige perspectieven in beweging en met een rijke smaak en stijlvol.
Kevin is echt een top fotograaf! Leuke en spontane beelden, denkt mee met het concept, origineel, … Kortom kevin staat voor kwaliteit. Als kers op taart levert hij ook super snel de gemaakte beelden, Op naar een volgende samenwerking!
Kevin is een gepassioneerde fotograaf die niet voor minder gaat dan het beste resultaat.
Fotografie waar de beleving van het moment perfect wordt in weerspiegelt. Je voelt de beelden bij wijze van spreken
Fotograaf met verstand van zaken en veel ervaring. Toffe,spontane man en zeer flexibel qua planning. Absoluut een aanrader.
Top fotograaf ! Luistert naar je wensen en speelt in op de personen die gefotografeerd moeten worden. Aanrader
TOP fotograaf, uniek en creatief
Mooie foto's! Onze avond uit is als herinnering vastgelegd met je lens! Dank je!
Echt een aanrader ze hebben veel geduld en veel liefde voor de honden
Kevin is een echte vakman. Zeer punctueel en zijn foto's zijn gewoon geweldig! Hij was aanwezig op mijn tuinfeest en mensen praten nog steeds over de mooie herinneringen … Veel vrienden van mij veranderden hun profielfoto's, omdat Kevin weet wat het beste moment is om te fotograferen en het juiste moment vast te leggen. Bovendien is hij heel vriendelijk, correct en ziet hij wat er moet gebeuren. Ik kan hem echt aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid