facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keurslager Theys - Van Edom

Keurslager Theys - Van Edom

Info

Theys-Van Edom, waar vlees eetbare passie wordt. Geniet van een eindeloos assortiment aan charcuterie, zelfbereide gerechten, enz... in onze Keurslager te Duffel. Of profiteer van onze Catering service om uw thuis- of bedrijfsfeest op smaak te brengen.

Adres: Leopoldstraat 122, 2570 Duffel
Telefoonnummer: +3215311316
Stad: Duffel
Route: Leopoldstraat 122
Postcode: 2570


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30
Woensdag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Beenhouwer Duffel, Theys Duffel, Slagerij Hans, Slagerij Bruyninckx Duffel online bestellen, Thys Duffel Openingsuren, Beenhouwerij Theys, Theys - Van Edom Facebook, Verrassingsbrood Duffel
Recensies
Grote keuze aan bereide maaltijden zowel warm als koud, veel charcuterie en vlees, kaas minder. Ook wat groenten en brood. Wat ik niet zo goed vind is de voorgesneden charcuterie. Vriendelijke en vlotte bediening, wel wat wachten aan de deur.
Zeer slecht service. Mijn vlees was bedorven en zat vol wormen. De werknemers waren heel erg grof en discrimineerde klanten met een donkere huidskleur. Ik raad niemand aan om naar deze slagerij te komen!!
Lekker vlees maar wel prijzig, kwaliteit is prima, vriendelijke bediening.
Heel lekker,topkwaliteit,vriendelijk en altijd alles correct.Heel goede bescherming tegen corona en super hygienisch. Een topzaak.
Zeer goede keurslager, prima vriendelijke bediening. Alles is er lekker, charcuterie, bereide gerechten, kazen, . Een aanrader!!
Altijd fijne bediening en alles is lekker!
beetje duur voor wat het is ,. men kan hetzelfde verkrijgen pak goedkoper .
Top slager en zeer vriendelijk personeel.
Veruit beste slager, ooit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid