facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keurslager Ste. Marie

Keurslager Ste. Marie

Info

Bij ons vindt u enkel vlees en charcuterie van de allerhoogste kwaliteit. Wij bieden u bovendien een grote keuze heerlijke gerechten aan en een ruim assortiment ambachtelijke bereide gerechten. Dat elke dag opnieuw!

Adres: Kerkstraat 9, 8420 Wenduine, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 050 41 12 80
Stad: Wenduine
Route: Kerkstraat 9
Postcode: 8420


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Atmosphere du Sud Atmosphere du Sud 76 meter Wijn & Champagnebar in Wenduine Unieke wijnen in een aangenaam kader
Het Bloemenhuis Het Bloemenhuis 127 meter Gebruik hun ook veel voor mijn werk. Altijd vriendelijk en meedenkend. Zeker aan te r...
Koffie Kàn Koffie Kàn 311 meter De pannenkoeken en wafels ziijn heel lekker en vers. En heel vriendelijke bediening
Recensies
€4.30 voor een broodje die maar 3/4de belegd en maar half de dikte heeft als normaal, triest.
Zeker niet de plaats om belegde broodjes te kopen... 3.5 euro voor een broodje met de omtrek van het gat tussen mijn wijsvinger en duim... 1 blaadje salade, 2 schelletjes tomaat & een half ei. Uiteindelijk wel 3 sterren omdat het beleg lekker is.
Het was heel lekker vonden we alle 3. Ik had de roggevleugel, super en de kleindochter had de garnaalkrokketten, lekker.
Kwaliteit oké. De onvriendelijkhied van de uitbaters laat te wensen over; Na het tonen van het kasticket werd ons op een arrogante manier geen punten toegekend op de klantenkaart.
Vriendelijke bediening . Propere winkel . Lekkere vleesbereidingen . Gewoon zo verder doen...
Lekker, verse bereidingen en vriendelijke mensen!
Lekker vlees en vriendelijke mensen
Het beste vlees van de kust
Vertaald door Google Een paar jaar geleden, toen wij er waren, waren de verkoopsters vriendelijker. Het eten is nog steeds van goede kwaliteit, maar de sterren die we hier geven zijn eigenlijk alleen te danken aan de onvriendelijke manier waarop iemand binnenkomt die geen Vlaams spreekt. Je wordt gewist. Origineel Vor einigen Jahren als wir da waren, sind die Verkäuferinnen freundlicher gewesen. Das Essen ist nach wie vor von guter Qualität aber die Sterne die wir hier vergeben, liegt wirklich nur an der unfreundlichen Art wenn jemand rein kommt der nicht flämisch spricht. Man wird abgefertigt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid