facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keukens Vervan

Info

Een bezoekje aan onze showroom? Da's meer dan de moeite waard. U ontdekt er liefst 30 verschillende toonzaalkeukens in moderne, landelijke of retrostijl.

Adres: Provinciebaan 70A, 8880 Ledegem
Telefoonnummer: +3256500460
Stad: Ledegem
Route: Provinciebaan 70A
Postcode: 8880


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00
Zaterdag: 10:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Keukens Dekeyzer, Keukens West-Vlaanderen, Keukens op maat West Vlaanderen, Prijs keuken Vervan, Zelfstandige keukenbouwer, Keuken bouwers, Keukens De Abdij, IXINA keukens
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DeVerfhoek DeVerfhoek 122 meter Goeie kwaliteit van producten en je wordt er bijgestaan door de winkelbediende met go...
IAN. IAN. 1 km Kleuradvies I Plamuren I Behangen I Wallprints I Schilderen
Blindz.com Blindz.com 5 km Op de webshop van Blindz vind je enkel topkwaliteit terug aan prijzen dat goedkoper z...
Recensies
Alle werken werden correct uitgevoerd. Telefonisch contact was heel goed. Altijd vriendelijk van antwoord voorzien. Komt afspraken zeker na. Een perfecte samenwerking met de leverancier van composiet. Alle werken volgden elkaar perfect op. Prijs /kwaliteit correct.
Plaatsing is oké, maar dienst na verkoop trekt op geen bal!!
Ruime keuze,moderne materialen,schappelijke prijzen .
De fronten eik fineer van onze kasten trekken scheef en de luifel werd niet uitgevoerd volgens plan. In plaats van de fouten te corrigeren stuurt Vervan een advocaat. Anderhalf jaar na de plaatsing is onze keuken nog steeds niet in orde. Ik raad sterk af om met deze onderneming in zee te gaan.
Beroep gedaan op Vervan voor het plaatsen van mijn nieuwe keuken en kasten in bijkeuken. Vlotte opvolging en precieze afwerking. Net zoals dertig jaar geleden weer heel tevreden.
Vriendelijk top
Veel keuze en goede ideeën voor een nieuwe keuken.
Wij zijn zeer tevreden over onze keuken ,zowel van de verkoper , de plaatsing , de service achteraf, zeker de 5 sterren waard. Na anderhalf jaar was er een klein probleempje en is na 2 dagen opgelost, Ik geef de raad aan iedereen die niet content is van eens naar andere grote keukenbouwers te gaan , daar zijn er pas problemen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid