facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keukens De Abdij

Keukens De Abdij
"Op zoek naar een nieuwe keuken die bij jou past? Keukens De Abdij is al meer dan 40 jaar dé keukentrendsetter van Vlaanderen. Vind inspiratie in onze nieuwe belevingstoonzalen en laat je leiden door een grote variatie in moderne, landelijke en Scandinavische keukens. Combineer je liever verschillende stijlen? Onze interieurarchitecten en keukenadviseurs staan kosteloos voor je klaar in één van onze keukenwinkels bij jou in de buurt. De voordelen van Keukens De Abdij? Geniet van levenslange service garantie, 2 jaar prijsvast reserveren en tal van kortingen die een keuken kopen en kiezen tot een echte ervaring maken. Nog niet overtuigd? Kom langs in één van onze toonzalen. Je vindt zeker een Keukens De Abdij in je buurt! Beleef uw keuken!"
Adres: Weggevoerdenstraat 76 , Ninove 9400, BE
Telefoonnummer: 054 34 19 98
Stad: Ninove
Route: Weggevoerdenstraat 76
Postcode: 9400


Openingstijden

Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-18:00
Zondag: 13:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: keukens de abdij waregem, keukens de abdij prijzen, keukens de abdij klachten, keukens de abdij boutersem, keukens de abdij zemst, keukens de abdij waasmunster, keukens de abdij brugge, keukens de abdij folder
Recensies
Normaal gezien houd ik mij niet bezig met het schrijven van reviews, maar bij deze. Wees op uw hoede voor mooie verkooppraatjes hier. In een notendop: er werden allemaal mooie beloftes gemaakt, waarvan degene; "U kan alles nog aanpassen met de interieur architect" de grootste gebakken lucht is. De één ster is ingegeven vanwege het feit dat mijn voorschot correct werd teruggestort na aanhoudende briefwisseling met onze advocaat. Bezin eer u begint bij Keukens De Abdij, zou ik ter conclusie stellen.
Wij zouden NOOIT meer met Keukens De Abdij samenwerken. Mocht ik minder dan 1 ster kunnen geven zou ik dit doen. Bij ondertekening van de offerte beloofden ze ons dat het blad na 3 weken van plaatsing van de keuken geplaatst zou worden. We kregen pas een afspraak voor opmeting 4 weken na plaatsing van de keuken. Ondertussen negeren ze alle mails of krijg ik hetzelfde standaard antwoord, terwijl ik gewoon om een plaatsingsdatum vraag. Nu, 5 weken na plaatsing van de keuken, hebben we nog altijd geen zicht op de plaatsing van ons blad. Ik heb al tientallen mails gestuurd, maar die worden genegeerd of beantwoord met dezelfde standaardmail die ons niet verder helpt. De totaalfactuur moetsten we al betalen voor de plaatsing, het geld is binnen dus dan interesseert het hen niet meer om afspraken na te komen of om de keuken af te werken. @Keukens De Abdij, doe hier iets aan en help klanten verder! En jullie antwoord slaat ook nergens op! Jullie hebben ons beloofd bij ondertekening dat ons blad binnen de drie weken geplaatst zou worden. Ondertussen zijn we zes weken verder en koken we nog op een houten plank! Jullie hebben ons verplicht om het blad via jullie te kopen, dus regel dan zelf de plaatsing met jullie partner of maak geen loze beloftes! En antwoord eens op onze mails, in plaats van te blijven negeren!
Op zoek naar onze droomkeuken kwamen we bij keukens De Abdij in Aartselaar terecht. Vriendelijk aangesproken door Joren en direct een eerste afspraak gemaakt. Joren heeft goed ingespeeld op onze wensen en bij vraagtekens ons alles laten zien en uitgelegd wat we zouden kunnen doen. Hebben ook de volgende dag al de 3D voorstelling van onze keuken gekregen wat we super vonden. In volle verwachting naar de volgende stap. Joren kent de knepen van het vak.
In Oktober 2022 bestelling gedaan voor een nieuwe keuken. Onze verkoper Mario nam zijn tijd en gaf uitleg over de kwaliteit, de opties van kastfronten, werkbladen enz.. Aangezien we overtuigd waren van zijn ontwerp hebben we onze keuken ook besteld. Nadien bij de binnenhuisarchitecte Lise geweest en zij liet ons verschillende opties zien hoe we onze keuken konden indelen. Zeer professionele uitleg en op het einde van de afspraak hadden we een duidelijk beeld over onze keuken met het 3D beeld. Derest van de communicatie ging via Elissa verder met de bestelling, levering en plaatsing. Dit verliep heel vlot en ook bij onduidelijkheden kon ik binnen de dag een antwoord verwachten. Vandaag kwam Jurgen de keuken plaatsen en dit ging enorm vlot en zeer vakkundig. Alles is netjes afgewerkt en vanaf vandaag kunnen we genieten van onze keuken van KDA. Bedankt
Vandaag langs geweest bij keukens De Abdij en een super goed bezoek gehad bij Dylan,hij begreep direct wat we wilde en heeft ons alle nodig info kunnen geven die we nodig hadden. De klik was er ook direct dus hebben we ook onmiddelijk kunnen beslissen om verder te werken met keukens De Abdij!
Het kiezen van onze droomkeuken werd een fijne ervaring door Keukens de Abdij. Tijdens de eerste afspraak bij de keukenadviseur werd onze droom omgezet in een mooie 3D-tekening. Na opmeting zijn we bij de binnenhuisarchitecte terecht gekomen en werd alles volledig gefinetuned. Vol ongeduld kijken wij uit naar de plaatsing van onze keuken!
Ik en mijn man deden verschillende keukenzaken. Bij keukens de Abdij hadden we het beste contact en het meest vertrouwen. Vorige week werd onze keuken geplaatst en alles was zoals onze verwachten. Uitstekende afwerking en service.
Heel content van de keuken maar de naservice trekt op niets. Buisje van quooker naar afvoer is gelost. Ben al van in de kerstvakantie aan het bellen en telkens kreeg ik als antwoord ze zullen u terugbellen. Uiteindelijk is er op 8 maart iemand geweest en heeft er naar gekeken maar kon er niets aan doen want er moest een nieuw buisje besteld worden. Weer opnieuw bellen, weer het antwoord ze zullen u terugbellen. Weer niets gehoord.
Wij bezochten Batibouw op de stand van Keukens De Abdij. Daar kregen wij van 2 interieurarchitecten een zeer professionele uitleg. Gisteren hebben wij onze keuken besteld in de toonzaal te Aartselaar, waar wij terug een zeer kwalitatieve uitleg hebben gekregen van verkoper Frederik.
Het personeel dat de keukens komt plaatsen is superonbeschoft. Edit: Beste, Bedankt voor het snelle antwoord. En hoe kan ik jullie best contacteren? Mvg
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid