facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kettei

Info

Conditie, kracht en kickboks! Adres-> Moerbeke-Waas 9180
Drongendreef 1
E-mail: [email protected]

Geschiedenis

Twee dagen in de week wordt een training gegeven. Onze trainingen zijn perfect te combineren met andere sporten (zoals fitness, basketbal, judo, zwemmen, joggen, etc.). Hier heeft u zeker wat aan!
U wordt sneller, ontwikkelt uw spieren, krijgt een beter conditie, hebt een uitlaatklep voor uw frustraties enz.

Ook voor mensen die geen sport doen en opzoek zijn naar een uitdagende leuke sport :)

Iedereen met een minimum leeftijd van 15 jaar (of 15 jaar worden in 2018) is welkom om op een gezellige en toffe manier te komen sporten in onze club. Voel u zeker niet te oud! Denk niet dat dit een te agressieve sport is! We willen mannen als vrouwen lokken naar onze trainingen, denk dus niet dat u de enigste vrouw bent!

Heeft u nog nooit kickboks gedaan, of heeft u geen conditie? Dit is helemaal niet erg, iedereen zal op zijn ‘eigen tempo’ kunnen sporten. Heeft u al meer ervaring of zelfs een topconditie dan zal u zeker en vast niet teleurgesteld zijn in de intensieve trainingen!
Drie trainers verzorgen de trainingen waaronder kickbokstechnieken, kracht -en conditieoefeningen (ook cardiotrainingen) aan bod komen.


WAAR: In de turnzaal van de vlinderdreef te Moerbeke-Waas - Drongendreef 1

WANNEER?
MAANDAG : 21u-22u
DONDERDAG 19u30-21u

Adres: Drongendreef 1, 9180 Moerbeke, Oost-Vlaanderen, Belgium
Stad: Moerbeke
Route: Drongendreef 1
Postcode: 9180


Openingstijden

Maandag: 21:00 - 22:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid