facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kerkhofs/Frank

"Frank serves a damn good specialty coffee, inspired by an Australian adventure where breakfast/brunch is with a capital B.Lots of vegetarian, vegan and gluten free options!"
Adres: Hopstraat 47 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 02 513 81 19
Stad: Brussel
Route: Hopstraat 47
Postcode: 1000


Recensies
Frank en Francine zijn beiden top. Bij Frank kan je heerlijk brunchen of een lekker slaatje eten. Bij Francine krijg je maandelijks een ander fantastisch gastronomisch vegetarisch menu aan zeer redelijke prijs. Super verse en lokale producten en de smaak van de gerechten zit er telkens boenk op! Hierbij een leuk aanbod aan kwalitatieve wijntjes uit alle hoeken van Europa. Voorlopig nog een hidden gem verstopt tussen Nieuwstraat en Muntplein… absoluut een aanrader om te ontdekken
Lekkere vers bereidde pancakes met een authentieke twist. Wij hadden de pancakes met peer en de pancake met grapefruit en sinaasappel. De smaken van origineel en zeker aan te raden. De peer pancake was alleen erg zoet met de koek erbij. Ook vonden we de prijs kwaliteit verhouding niet heel goed. Over all een goede ervaring, met wat minpuntjes.
Toffe lunchplek met steeds weer verrassende en originele gerechten op de kaart. Het restaurant heeft een mooi en rustig terras waar het gezellig zitten is op een zomerse dag. Ditmaal probeerde ik de hartige pannenkoeken met huisgerookte varkenslende en spek. Heel smaakvol. Ook de limonade met rabarber was heel lekker. Frank slaagt erin sinds hun opening een constante kwaliteit te garanderen. Topplek!
Een heel gezellige plek met lekker gebak maar het hartig eten is niet goed. Elk gerecht is uitermate vettig en zwaar, weinig smaak, eentonig. De porties zijn zodanig groot dat je de helft moet laten staan. Jammer want de plek oogt veelbelovend door het fijne interieur en sfeer. Prijskwaliteit ook erg duur.
Eerste keer dat ik hier heb gebruncht. Goed gegeten en de gerechten zijn specialer dan de gewone toast met eieren. Eten en drinken zijn wel aan de duurdere kant en de porties zijn niet al te groot.
Heerlijk!Eten: 5/5
Het rook er binnen overvloedig naar azijn. De koffie was niet straf en kreeg enkel een cappuccino met een lepel. Geen suiker, niks. Voor 3,7 euro heb ik al veel betere koffie gedronken
Smaakvol ingerichte koffiebar met heel vriendelijk personeel en uiteraard goeie koffie! Ze hebben een uitgebreid menu met verrassende gerechten. Je kan zien en proeven dat er in de keuken en achter de bar gepassioneerde mensen aan het werk zijn. Er is ook een gezellig ruim terras. Kortom, een fantastische plek in hartje Brussel!
Sympathieke en mooie plek. S avonds maakt de all day brunch plaats voor een vast menu.Eten: 4/5
Wij gingen eten bij Francine, de avondversie van Frank. Ontzettend lekker en verzorgd eten en topservice. Echt een aanrader voor iedereen die eens in Brussel lekker en gezellig wil gaan uit eten en vooral ook verrast wil worden! De apero met hapjes die je er zomaar bijkrijgt! zijn écht de meerkost waard.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Kerkhofs/Frank.

Brussel grafi̇sch ontwerp

openingstijden, locatie, vervoer. Hopstraat 47 brussel bi̇nnenhui̇sarchi̇tectuur kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Kerkhofs/Frank adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Kerkhofs/Frank. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Kerkhofs/Frank delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wechseler/D. Wechseler/D. 271 meter
Pro Materia Pro Materia 294 meter
De Groeve/Frank De Groeve/Frank 317 meter
Tedeschi/Stephanie Tedeschi/Stephanie 345 meter
Rolies/Pieter Rolies/Pieter 347 meter
peter vandervelde peter vandervelde 380 meter
Dhont Dhont 380 meter
OL Architecture OL Architecture 422 meter vreselijke en onbeschofte zaakvoerder
Malysse/Yves Malysse/Yves 466 meter
Creplet/N. Creplet/N. 516 meter
Dumoulin/J. Dumoulin/J. 518 meter
De Borger/Steven De Borger/Steven 533 meter
Dumont/Bernard Dumont/Bernard 573 meter
Twisted Desig Twisted Desig 626 meter
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid