facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keramiek Inge Ysebaert

Keramiek Inge Ysebaert

Geschiedenis

Inge ontwikkelde haar liefde voor keramiek tijdens haar prille jeugdjaren. Na elke buitenlandse reis, haalde ze een pot, schaal of kom als souvenir uit haar rugzak. Jaren later ontdekte ze dat ze nog gelukkiger werd met de klei aan haar eigen handen. Inge zit intussen in het derde jaar van het atelier ‘draaien’ aan het SLAC.

Een deel van haar woonkamer en veranda veranderde gestaag in haar eigen persoonlijke atelier. Daar gaat ze steeds opnieuw de persoonlijke en plezierige uitdaging aan om haar creativiteit vorm te geven via de wereld van de keramiek – een wereld met eindeloze mogelijkheden.

Inge legt haar focus op gebruiksgoed: van soepkommen over tajines tot vazen. Ze hecht daarbij veel belang aan unieke, eenvoudige, handgemaakte werkstukken.

Inge Parys zorgt voor de fotografie.

Adres: Erps-Kwerps
Stad: Erps-Kwerps


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenartsen Animal Care Dierenartsen Animal Care 40 km Zowel hondjes als baasjes worden hier met de nodige warmte en respect behandeld. En o...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid