facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keramiek Diane Vangansewinkel

"CenterD is een rustgevende plek in het groen waar je volop kan experimenteren met klei.Je kan kiezen uit een leuk aanbod workshops en cursussen. Je maakt je eigen servies, beelden of tuindecoratie en wordt gestimuleerd om jouw eigen stijl te ontdekken. Hoe dichter bij jezelf, hoe meer plezier en passie er ontluikt. En voor het plezier: Daar Doen We Het Voor!Als ervaren NLP- en kunstzinnig coach begeleid ik ook mensen in persoonlijke- en teamontwikkeling. Vanuit een kalm brein en een warm hart terug in contact met jezelf en je eigen mogelijkheden komen: dat is waar zowel de klei als mijn begeleiding jou brengt. Een plek waar je je eigenheid waardeert en steeds meer vorm geeft."Creëer je eigen leven. Begin met klei.""
Adres: meeuweneinde, 8, 3670 Meeuwen (Aalburg)
Telefoonnummer: 0472385169
Stad: Meeuwen
Route: meeuweneinde, 8
Postcode: 3670


Recensies
Vandaag een fantastische namiddag beleefd. Het totaal plaatje klopte helemaal: knappe locatie, goede uitleg en begeleiding en aangename sfeer. Kan niet wachten om het eindresultaat te zien en zeker voor herhaling vatbaar.
Uit je hoofd en in de klei, dat is letterlijk wat je doet in een workshop bij Diane. Een warm welkom in een prachtig atelier. Op en top een verrijkende ervaring.
Goede uitleg, helemaal ontspannen, tot locatie, gezellig, mooie dingen gemaakt. Een aanrader!!
Een heel ontspannende namiddag in goed gezelschap en hopelijk met een fantastisch resultaat huisjes moeten nog gebakken en geëmailleerd worden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid