facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keo's

Keo's

Info

Een leuke kleine brasserie met speeltuin, dieren en heel veel gezelligheid...

Adres: pastoor goossenslaan 70, 3630 Uikhoven, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 0473353447
Stad: Uikhoven
Route: pastoor goossenslaan 70
Postcode: 3630


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 22:00
Dinsdag: 11:00 - 22:00
Woensdag: 11:00 - 22:00

Recensies
Super vriendelijk en heerlijke gerechten, gezellige sfeer en geweldig dat je kan genieten van de dieren. De Alpaca's zijn echt schattig. Een echte aanrader.
Lekker eten, verassend, aardig personeel.
Goed gegeten en goede prijs kwaliteit. Bediening was top! Doe zo verder
Dit is een zeer aangename en fijne plaats om te gaan eten of voor een tas koffie te drinken of een ijsje te eten. De ligging is zeer goed rustig gelegen. Het ligt langs een fietsroute die uitkomt aan het kanaal in Rekem/Uikhoven. De bediening was zeer vriendelijk en behulpzaam. En de zaak is zeer mooi ingericht op een heel moderne manier Het is niet de grootste zaak in de wereld dus zou zeker op voorhand even bellen om te reserveren. Er is een groot terras voor buiten te zitten. En aan het terras ligt een speeltuintje voor de kinderen met nog iets verder 2 velden met enkele ezels, hertjes en geitjes. Wat zeker fijn is voor de kleine kinderen. Het menu is niet echt uitgebreid. Maar de gerechten waren alleen zeer lekker en zeer mooi op originele wijze gepresenteerd! Ik kan deze brasserie zeker aanraden voor iets te gaan eten met familie/vrienden of voor in de lente/zomer en ijsje te gaan drinken na een wandel- of fietstocht.
Heel lekker gegeten. Snel bediend en vriendelijk personeelEten: 4/5
Mooi en gezellige zaak verzorgd terras. Een opmerking over de wc's zijn niet gescheiden grote en kleine boodschap in een ruimte.
Vriendelijke en vlotte bediening in een gezellige sfeer. Lekker eten en als verrassing kreeg mijn man nog een dessert aangeboden van de eigenaar voor zijn verjaardag
Heel lekkere konijn gegeten! Genoten van de wijn en het bier ... en achteraf een Limoncello gekregen. Parkeren: Grote parking aan de achterkant Rolstoeltoegankelijkheid: Geen probleem om met een rolstoel binnen te komen.
Vriendelijke bediening. Het eten is zeer smaakvol
Super vriendelijk personeel, lekker eten , mooi terras, prijs/ kwaliteit dik in orde
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Keo's met het openbaar vervoer


Uikhoven Pastoor Goossenslaan 140 meter
25
Uikhoven Pastoor Goossenslaan 140 meter
725
Uikhoven Pastoor Goossenslaan 140 meter
25
65
Uikhoven Pastoor Goossenslaan 140 meter
725

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid