facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keniaanse Toeren

Info

Beleef jouw droomreis in Kenia: Keniaanse Toeren werkt voor jou een vrijblijvend voorstel uit op basis van jouw wensen!



"Keniaanse Toeren is een kleinschalige reisorganisatie, gespecialiseerd in reizen op maat naar Kenia.Wij organiseren voor elk wat wils: safari's, natuur en strand, maar ook avontuur, wandelen en 'het échte leven'. Zowel budget, gezinsreizen en luxereizen.De troeven van Keniaanse Toeren zijn duurzaamheid, kleinschaligheid en kennis van Kenia."
Adres: Steenblookstraat 13, 3590 Diepenbeek
Telefoonnummer: +32474415385
Stad: Diepenbeek
Route: Steenblookstraat 13
Postcode: 3590


Recensies
We bezochten als koppel Kenia via Keniaanse toeren en het was vlekkeloos georganiseerd. Op voorhand mochten we onze interesses doorgeven en daarop werd een volledig op-maat gemaakte vakantie uitgewerkt. Er zat alles in: cultuur, natuur en ontspanning. Het blijft natuurlijk een heel avontuur, maar we hadden niet het gevoel dat we "de toerist" waren, maar dat we ook in contact kwamen met locals. Daarbuiten steunden we ook goede doelen onderweg, wat helemaal top is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid