facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kena vzw

Kena vzw

Info

Kena vzw organiseert kampen voor 8 tot 12 en 12 tot 16-jarigen én monitorencursussen. Meer info op www.kena.be!

Geschiedenis

Kena zomerkampen en jeugdvakanties:
Onze goed opgeleide, en enthousiaste kampleiding voorziet een bruisend programma met bos- en pleinspelen, waterestafetten, sporten, kajakwedstrijden, hindernissenparcours, sketches, zang en dans, bonte ringen en nog zo veel meer. Kortom, voor ieder wat wils!

Maar er is meer dan sport en spel! Het prachtige natuurdomein en de hechte vriendengroep zorgen ervoor dat een Kena-kamp je altijd zal bijblijven!
Kan jij intussen niet meer wachten om op kamp te gaan? Of wil jij je inzetten voor onze vereniging? Schrijf je dan snel in voor het volgende kamp of bekijk onze monitorencursussen op www.kena.be.



"Kena vzw is een landelijk erkende jeugdorganisatie die ondertussen al 75 jaar kampen organiseert voor jongeren van 8 t.e.m. 16 jaar oud. De kampen vinden steeds door op ons 'eigen', prachtige natuurdomein Heuvelsven te Dilsen-Stokkem, Limburg."
Adres: Heuvelsven 1, 3650 Dilsen, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: +32 89 36 45 31
Stad: Dilsen
Route: Heuvelsven 1
Postcode: 3650



op zoek naar gerelateerd: Mijn Kena, Kena monitor, Kena Facebook, Kampen 15 jarigen, Zomerkamp 14 16 jaar België, Kamp 12 jaar, Jeugdkampen kerstvakantie, Monitor kampen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Kalei De Kalei 3 km Mooie omgeving. Parking is beperkt. 4G is veel te zwak in de buurt.
Narrata Narrata 5 km Narrata is een Centrum voor Leesbevordering. Narrata gelooft in de kracht van verhale...
Chiro Dilsen Chiro Dilsen 5 km Wat een top Chiro!
Jeugdhuis De Barak Jeugdhuis De Barak 5 km Gezellige plaats om een drankje te drinken.
KSA Dilsen KSA Dilsen 6 km Geweldige plek. Alleen koud snachts
Stichting Ommersteyn Stichting Ommersteyn 8 km Heel speciale plek om je te begeven
Recensies
Een Kamporganisatie die Erboven Uit Steekt! Deze bijzondere kamporganisatie biedt niet alleen hoogwaardige kampen aan voor kinderen van +/- 12 jaar, maar organiseert ook kwalitatieve vormingen voor hoofdanimatoren en instructeurs. Kena staat voor inclusie en verbondenheid! Elk lid en elke vrijwilliger wordt gekoesterd en gerespecteerd, ongeacht hun achtergrond. Een bijna magische plek waar vriendschappen tot bloei komen! Indien u twijfelt, geef het dan een kans en bedank me later :
Kena vzw organiseert sport / spel kampen die een voorbeeld zijn voor de gehele sector. Ik kan met trots zeggen dat ik al sinds 2015 mee ga op kamp. Zowel als lid en sinds 2020 als animator. Op een kena kamp staat samenhorigheid en het groepsgevoel centraal. Hierdoor onstaan op kamp vriendschappen die nog moeilijk te vinden zijn in het dag dagelijkse leven. En om het nog beter te maken vinden de kampen plaats op het prachtige domein heuvelsven. Als je kinderen hebt tussen 8 en 17 jaar en je wilt ze een geweldige week laten beleven of een kind dat klaar is om een deel uit te maken van de jeugdwerk sector als animator of Hoofdanimator. Dan ben je bij kena op het juiste adres.
Top organisatie, dochter voor de 1ste keer op kamp deze zomer, in de herfst gaat ze al terug. Heel professioneel georganiseerd, tiptop in orde.
Voor te beginnen Ik ging niet graag op kamp. Toen ben ik naar Kena gegaan dit doordat men broers Kena hadden aangeraden. Ik had er geen zin in maar ik liet het op mij afkomen. En na een paar dagen wou ik niet meer naar huis, de warmte die het kampteam en het kamp zelf gaf. Dat was zalig ik had de Kena Microbe direct te pakken, 6 Jaar later ben ik heel fier dat ik zelf Hoofdanimator ben kunnen worden door de Vormingen die Kena zelf heeft gegeven. En dat we met ons team iedereen die op Kena komt een nieuwe plek te kunnen geven om te zijn wie ze willen zijn en hun de warmte te geven die ik zelf heb ervaren. SAMEN STERK!!!
Kena is een plaats waar ik mezelf heb zien groeien. Ik kwam hier als onzekere 8-jarige terecht in een warme groep en groeide op tot een rebellerende puber die zoekende was naar haarzelf. Nu ben ik een hoofdanimator die al 7 zomers lang kampen geeft aan jongeren die het al dan niet gemakkelijk hebben. En ik vind het nog altijd de max!
Kena is een zeer mooie organisatie. Het organiseert jeugdkampen die toegankelijk zijn voor een zeer breed publiek. De kracht van kena zit in de nadruk op gelijkheid, spel, samenhorigheid, plezier, sport, aanmoediging, … Elk kind vindt er zijn weg op zijn/haar manier. 100% aan te raden dus!
eerst vond ik kamp mega stom maar na 1 keer kena kamp ben ik blij dak toch naar deze ben gegaan echt toffe mensen dat er zijn
Erg leuke vakantielocatie voor kinderen. Leuke begeleiders. Veel sportieve activiteiten in de directe omgeving. Het is eigen terrein met verschillende faciliteiten oa. gebouwen om te slapen, sanitaire voorzieningen, eetzaal, keuken ed. Op het terrein ook een bos en een ven voor bos- en waterpret. Zeer democratische prijzen. Voor een actieve en leuke vakantieweek voor kinderen zonder GSM/multimedia zeer aan te raden.
Kwalitatieve sport- en spelkampen in een prachtige omgeving met oog voor eenvoud, samenhorigheid en inclusie.
Zeer mooie omgeving, goede begeleiding, correcte, eerlijke en goede prijs voor de kampen, zodat kinderen uit gezinnen die het niet zo breed hebben hier ook aan kunnen deelnemen. Mijn dochter heeft zich hier ongelofelijk geamuseerd!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid