facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kempeneer

Kempeneer

Info

Kempeneer is de specialist in tuinmachines voor particulieren en professionelen in de groenzorg zoals tuinaannemers en gemeentebesturen.

Geschiedenis

Tuin
In 1954 startte Jean Kempeneer een handel van gereedschap voor tuinbouwers. Als zoon van een tuinbouwer (in de streek rond Brussel werden ze boerkozen genoemd, zij voorzagen Brussel elke morgen van hun verse groenten) wist hij wat hun noden waren . Op dat moment startte de mechanisatie van de tuinbouw met de eerste tweewielige trekkers (motoculteurs genoemd).

Deze handel bloeide goed en de evolutie rond de grootstad bracht mee dat naast de tuinbouw ook villawijken ontstonden wat automatisch een handel in grasmaaiers liet ontstaan. In de jaren 60-70 werd er steeds meer moeite gedaan door de Brusselse en omliggende gemeenten om de gemeente een groener aspect te bezorgen, dus ontstond er ook een vraag naar professionele grasmaaiers, kleine trekkers e.d. waar Kempeneer dan ook gezwind op inpikte.
Het programma voor de plaatselijke distributie omvat nu dus ook de belangrijkste merken in grasmaaiers, zitmaaiers, motocultors, kettingzagen, tuinbouwtraktoren en toebehoor, bladblazers, spuittoestellen, hakselaars, motorzeisen, enz ... zowel voor particulier als professioneel.

Park
In 1984 werd gestart met de import van hakselaars vanuit Duitsland. Hiervoor werd een net van voortverkopers uitgebouwd en deze invoerbusiness groeide verder uit met armmaaiers, professionele zitmaaiers, bladblazers, mulchingmaaiers en onlangs ook een kommunaal-gereedsschapsdrager-trekker.

Recycling
Het cliënteel dat met onze houtversnipperaars werkt kwam regelmatig naar ons met de vraag voor nog zwaardere machines met beduidend grotere capaciteit, van daaruit startten we met de import van groenafvalverkleiners, wat leidde tot een volledig programma machines om groenafval tot compost te bewerken d.w.z mengen, omzetten, afzeven. Praktisch vanzelfsprekend vervolledigden we dit gamma met grofvuilverkleiners.

Adres: Ninoofsesteenweg 659, 1700 Dilbeek
Telefoonnummer: +3225694254
Stad: Dilbeek
Route: Ninoofsesteenweg 659
Postcode: 1700


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Kempeneer robotmaaiers, Tuinmachines Van den Bossche, Kempeneer hakselaar, Honda Tuinmachines, Tuinmachines belgie, Tuinmachines Halle, Tuinmachines Ternat, Husqvarna
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Plantencentrum Van Malder Plantencentrum Van Malder 918 meter SUPER vriendelijke dame die daar werkt! Neemt tijd voor haar klanten, en helpt met ee...
Moens Garden Center Moens Garden Center 2 km Leuk en vriendelijk personeel met zeer schappelijke prijzen. Planten en bloemen in ov...
Bauwens Bonsai Club Bauwens Bonsai Club 2 km Hele vriendelijke meneer, die graag hulp bood bij het kiezen en de nodige info gaf bi...
Bonsai Bauwens Bonsai Bauwens 2 km Zeer duur, zeer moeilijke online website, beperkte informatie en typische belgische g...
Potager Box Potager Box 4 km Pour noël offrez un peu de printemps! www.potagerbox.be
Potager Bruxelles Potager Bruxelles 4 km Vertaald door Google Super goed Origineel Great
Garden Center De Coster Garden Center De Coster 5 km Het is echt de moeite hier. Er is enorm veel keuze. Er werken vriendelijke medewerker...
Recensies
Super service gehad vandaag. De mesjes van de husqvarna maairobot waren afgebroken en de hechtingsplaat moest vervangen worden. Ik vreesde van maairobot 1 tot 2 weken kwijt te zijn, maar men heeft de reparatie onmiddelijk uitgevoerd. Nogmaals bedankt!!
Zeer vriendelijke en correcte service! Was opzoek naar een aantal luchtfilters voor verschillende grasmaaiers. Aan de hand van een aantal foto's hebben we de types achterhaald en zo kunnen kopen. Zeker een aanrader!
Heel tevreden met de aanschaf en installatie van de robotmaaier. Het bewijs van de idee dat alles in een goede voorbereiding zit; een persoonlijk bezoek van de firma om het terrein te verkennen en om goed advies te geven. Zorgvuldige en accurate afspraken. Prachtige opvolging, snelle service en niet te vergeten, piekfijne installatie. Ik kan niet alleen het product maar vooral firma 'Kempeneer' aanbevelen!!!
fantastische hersteldienst Husqvarna robotmaaiers bij Kempeneer. ook al was het een bij Kempeneer niet gekochte robot is het een perfecte herstelling van de robot. binnen een aanvaardbare termijn en voor een eindbedrag lager dan de geschatte herstelprijs. WAAROM ERGENS ANDERS GAAN. bedankt iedereen bij Kempeneer.
Vriendelijk onthaal, vlotte en effiëncte bediening, duidelijke uitleg. Doe zo verder !
zeer tevreden , vlotte en goeie service !!
Top advies. Met veel zorg de grensdraad geplaatst. Goede uitleg en levering robotmaaier Husqvarna. Goede service na verkoop.
klantvriendelijk,behulpzaam en wist perfect antwoord te geven op mijn vragen ,een aanrader
Volledige informatie gekregen. Advies voor goed gebruik en een verzorgde thuislevering.Wat een perfecte service!
Verzorgde winkel. Vriendelijk en peifessioneel advies!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid