facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keep Cool Belgium

Keep Cool Belgium

Info

Keep Cool Brussels vous accueille 7j/7 (y compris les jours fériés) de 6h à 23h, dans la bonne humeur.
Keep Cool Brussel verwelkomt jou 7 op 7 (inclusief feestdagen) met open armen van 6.00 uur tot 23.00 uur.



"Keepcool Social Sport Club, c’est un cadre moderne, spacieux et chaleureux, des activités sportives innovantes, des équipements connectés dernière génération et une équipe de coach pour t'aider à te dépasser ! Chez Keepcool, nous avons une vision globale du bien-être, nous sommes convaincus que l’activité sportive y contribue grandement mais qu’elle est indissociable d’une bonne nutrition et du bien-être mental. Découvre plus de 300 cours vidéos exclusifs accessibles en permanence avec un large choix d’entraînements classés par coach, niveau ou discipline. Nous proposons aussi des cours de yoga, pilates et relaxation pour te détendre et te recentrer sur l’essentiel Quels que soient ton niveau, tes objectifs, ta motivation, rejoins-nous !"
Adres: Avenue de la Toison d'Or, 78, 1060 Sint-Gillis
Telefoonnummer: +32499416243
Stad: Saint-Gilles
Route: Avenue de la Toison d'Or, 78
Postcode: 1060



op zoek naar gerelateerd: Keep cool gym, Basic-Fit, Keepcool
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
I-fitness Saint Gilles I-fitness Saint Gilles 1000 meter Ginásio completo com aulas de grupo variadas. Nas horas tipicamente de maior afluênci...
Recensies
Personeel is vriendelijk maar de opstelling van de ruimtes is individualistisch. Voor krachttraining is de uitrusting eerder beperkt. Kleedhokjes claustrofobisch klein maar wel leuk idee voor mensen die te preuts zijn voor gewone kleedkamers.
Heel aangename gym om te sporten. Verschillende soorten groepslessen, ruime privédouches en persoonlijke begeleiding op maat! Toplocatie, nieuwe toestellen, customer friendly.
Eerlijk gezegd vind ik deze sportschool erg leuk, het is licht, de machines zijn recent en je voelt je er goed. Helaas haal ik een klein sterretje eraf omdat ik vind dat het wat schoner kan, vooral in de douches. Het zou overdag wat onderhoud vergen, want helaas wil ik het daardoor niet meer mee naar binnen nemen.
Voor sporters, zelfs beginners, staat deze kamer bovenaan. Het is goed gelegen, licht, schoon. Zeer goede begeleiding van de beheerder. Hij luistert, is professioneel, geeft me advies en motiveert me om mijn doelen te bereiken. Het is altijd een plezier om naar deze kamer te komen.
Mijn ervaring bij Keepcool tot nu toe is zeer bevredigend. De locatie is ideaal en de sfeer is rustig. De coaches zijn vriendelijk en behulpzaam, en het is super handig om videosessies te hebben als je niet weet wat je moet doen. Hoewel de kamer niet ruim is, verzacht het lage aantal klanten deze kleine tekortkoming.
Een sportschool ideaal gelegen in Brussel en waar we zeer gastvrij ontvangen worden!! Het team is rijk aan advies: het is heel geruststellend als je begint!! Ik raad het aan voor alle atleten, ongeacht hun niveau!
Geweldige sportschool! Heel proper. Rustige en aangename plek om de sport voort te zetten of te hervatten. De coaches luisteren altijd en staan ​​klaar om klanten te helpen.
Zeer mooie sportschool. Gastvrijheid en personeel zijn top! De groepslessen zijn zeer goed georganiseerd. ik raad aan
Geweldige kamer voor beginners en zelfs om op lange termijn vooruitgang te boeken, schone en nieuwe uitrusting. Attente coaches en keuze uit gevarieerde groepslessen. Geen spijt dat ik voor dit etablissement heb gekozen, ik raad het aan!
Super zeer aangename kamer met een team van super gastvrije coaches aan de top! Het is een waar genoegen om daar meerdere keren per week te trainen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid