facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KDkes

KDkes

Info

KDkes dat zijn kleerkes voor ondeugende madammekes en meneerkes!

Baby- en kinderkleding van 0 tem 10 jaar

Stenen winkel in Deinze en webshop

Geschiedenis

Kinderkleding - Deinze
Kleerkes voor ondeugende madammekes en meneerkes!
-->van 0 tem 10 jaar <--



"Bij KDkes vind je kleerkes voor ondeugende madammekes en meneerkes vanaf de geboorte met merken zoals Baba, Bobo Choses, Piu Piu Chick, Sproet & Sprout, Salt Water Sandals, Veja... Naast kleertjes hebben we ook een aantal hebbedingetjes om je outfit compleet af te werken. We hebben ook een aantal leuke babyaccessoires."
Adres: Tolpoortstraat 64, 9800 Deinze, 9800 Deinze
Telefoonnummer: 0468 33 30 30
Stad: Deinze
Route: Tolpoortstraat 64, 9800 Deinze
Postcode: 9800



op zoek naar gerelateerd: Kinderboetiek Hasselt, Kinderkleding Leuven, Kinderboetiek Gent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mister Monkey and Misses Butterfly Mister Monkey and Misses Butterfly 242 meter Webshop voor kinderkleding (0 tot 8 jaar).
Kastaars Kastaars 3 km Geboortewinkel met een eco-hart en persoonlijk advies. Specialisaties: dragen, borstv...
Recensies
Een lange zoektocht naar een bepaald T-shirtje. Gevonden bij dit leuke winkeltje. Ik kocht het online aan en werd supervlot, door een heel vriendelijke man afgeleverd bij mijn grootmoeder. Heel erg dankjewel voor deze fantastische service!
Super webshop! Ik bestelde al een aantal keer online en kreeg telkens een mooi verzorgd pakje binnen. Er zat ook wat lekkers en een ballon bij voor mijn zoontje. Via mail word je vriendelijk verder geholpen. Dankjewel, kdkes!
Online besteld. Heel vlotte en vriendelijke afwerking van de bestelling. Superleuk verpakt met attent berichtje en ballon met strandbal. Zoon is super tevreden, zowel met het pakje als met de schoenen. Een zaak vol liefde dus. Shop lokaal, het is zo geweldig. Toppertje!
Super mooie winkel, vriendelijke mama die duidelijk weet hoe het is om kinderkleertjes te kopen. Pakje werd aan huis geleverd prachtig ingepakt met snoepjes ballon, kerstkaartje met de hand geschreven, dit is nog een lokaal shoppen! Bedankt voor de prachtige kleertjes. Een winkeltje helemaal zoals ik het zelf zou doen! Proficiat ik maak alvast reclame bij mijn vriendinnen. Groetjes
Gisteren een bezoekje gebracht en met 4 leuke stuks buitengekomen. My son happy, me happy! Melissa had zoveel mooie kledij dat mijn zoontje maar niet kon kiezen. Met het nodige geduld en enthousiasme heeft ze ons alles getoond. Top service en een bijzonder gezellige boetiek. Keep up the good work.
Heel mooie winkel met super leuke kleren voor de kinderen. Mel is zelf ook een heel vriendelijke en behulpzame verkoopster. De verkoop via de webshop gaat vlot en het is een echt pakje dat je thuis krijgt ;-
Ik ben steeds tevreden van kDkes. Mel doet haar best om de klanten te verwennen. In de winkel staat ze je bij met raad en daad. Als je een pakket laat komen, is dit prachtig verpakt met een heerlijk snoepje en een ballon voor de kids. Blije kinderen, blije ouders... Bedankt voor de fijne service
Super winkel! Hele leuke collecties! Sinds kort ook accessoires van mushie en wauw wij zijn nog meer verkocht! Al enkele keren in de winkel langsgeweest en steeds vriendelijke onthaalt en advies gekregen bij de maatkeuze :-. Deze keer bestelden wij online en de bestelling werd snel geleverd de dag nadien en was leuk ingepakt! Top!
Supertoffe winkel met echt toffe kleertjes. Hier zal ik zeker nog kleertjes kopen. Zeer vriendelijke dame ook, er zat zo'n leuk kaartje en ballon in mijn pakketje.
Melissa helpt je met veel plezier. Ze heeft steeds een mooie collectie. Voor elke genegenheid. Ze helpt ook met het passen van de kleertjes als nodig en geeft goede raad. Kortom ideale plaats voor een outfit. Er zijn 2 pashokjes waar de kindjes goed kunnen passen met daarbij een leuk speelhoekje. De KDkes heeft zowel een ruim aanbod voor de allerkleinsten als kleertjes voor de iets grotere kinderen. De KDkes heeft ook een webshop.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid