facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kavala

Kavala

Info

Bekijke onze website op http://www.kavala.be

Adres: Parkstraat 9, 9100 Sint-Niklaas
Telefoonnummer: 03/766.77.81
Stad: Sint-Niklaas
Route: Parkstraat 9
Postcode: 9100


Openingstijden

Maandag: 17:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Parkstraat Sint-Niklaas, Hellas Grieks Restaurant Wichelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eethuis Papatya Eethuis Papatya 78 meter Lekker eten, familiale sfeer, goede bediening en prijzen. Een aanrader.
Acropolis - Patmos Grieks restaurant Sint-Niklaas Acropolis - Patmos Grieks restaurant Sint-Ni... 966 meter We hadden de grillschotel besteld voor 2 personen en dit was héél mooi verzorgd, goed...
Recensies
Lekker eten, gezellige sfeer, vriendelijke bediening
Prima eten en bediening, omdat de deur open stond waren er veel vliegjes, had er één in mijn bier. Proef je niks van kan ik je vertellen.
Het was lang geleden dat we nog zo slecht gegeten hadden. Wijn trok op niets, dus uiteindelijk heel de avond water gedronken. 1 glas cava was 8€ en was de goedkoopste cava van Colruyt. Na het voorgerecht hebben we bijna 2 uur op ons hoofdgerecht moeten wachten. Het eten was super slecht. De moussaka was wat uitgedroogd gehakt met overkookte aardappelen. Daar hadden ze beter de moussaka van come e casa uit de Colruyt genomen Er was heel veel lawaai en tafels stonden veel te dicht bijelkaar. Ik zat dichter bij het meisje van een andere tafel dan bij mijn eigen man. Wel een dikke pluim voor de Aziatische serveerster die super vriendelijk was.
Waren wel vriendelijk maar... Ik had lam met feta en tomaat besteld,in een 'pakket' .het vlees dat erin zat was wel gaar maar ijskoud.Het werd zonder probleem wel warm gemaakt maar dat wil wel zeggen dat ik eten uit de microgolf had .vind ik voor 20€ echt niet kunnen. Ik wens in een restaurant vers eten te krijgen.anders kan ik thuis de restjes van vorige dag opwarmen.
De voorgerechten waren lekker. Hoofdgerecht was echt slecht. De Gyros was de slechtste die ik ooit heb gegeten en leek er niet eens op. De bediening was vriendelijk maar niet te verstaan. Bij het tafeltje aan het raam was ijskoud. We konden niet pinnen dus deze avond was een tegenvaller. We hebben er gelukkig wel om kunne lachen.
Super lekker aanrader en heel vriendelijk personeel
Overvol, aan renovatie toe restaurant. Opgewarmde, soms net te koude gerechten. Aziatisch tintje aan maaltijd wat wij jammer vonden. Mijn biefstuk verdronk in een waterig zogenaamd champion sausje. Je kan niet pinnen! En geen kassabon....
Dit restaurant is een aanrader voor iedereen . Hoeveelheid en de smaken zijn super,veel keuze in gerechten,altijd lekker, bediening zeer vriendelijk,prijs/kwaliteit uitstekend,kok kent zijn vak. Hier hebben we al regelmatig geweest,met resultaat!! Wel 1 minpuntje:de stoelen zijn van hoogte niet aangepast aan de tafel,waardoor je na een tijdje niet meer gemakkelijk kunt blijven zitten,en je rugpijn kan hebben, en dit is toch niet de bedoeling dacht ik he!! Als deze moest aangepast zijn is dit toch een topper hoor!!!!
Dit is een TOPRESTAURANT! Al jaren vaste klant , bediening is heel vlot en vriendelijk. Het eten is eindeloos lekkker , de chef zal zich altijd eens aanbieden aan de tafel met de nodige complimenten.vooral de dames : Sfeer en gezeligheid gegarandeerd...
Leuk restaurantje. Lekker gegeten. Alles was proper en het eten was ook verzorgd. Het personeel was vriendelijk waardoor ik niet echt iets negatief te melden heb. Wel raar dat er geen Grieks bier op de kaart stond. De goedkope ondergrondse parkeergarage is ook erg handig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid