facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kattenpension Youka

Kattenpension Youka

Info

Kattenpension Youka verzorgt al meer dan 30 jaar katten tijdens de vakantie van hun baasjes. Het groene kattenparadijs voor zowel ras- als huiskatten.

Geschiedenis

Al onze individuele verblijven (exclusief voor katten) bestaan uit een oppervlakte van 10m2, met zowel een binnen- als een buitengedeelte, voorzien van klimpalen en ligschabben. Met grote zorg worden onze pensiongasten in de watten gelegd. Bezoek onze site voor meer info, of kom een kijkje nemen tijdens onze openingsuren voor een woordje uitleg.

Adres: Jozef Ickxstraat 55, 2180 Ekeren
Telefoonnummer: 03 / 646.59.13
Stad: Ekeren
Route: Jozef Ickxstraat 55
Postcode: 2180


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 13:30


op zoek naar gerelateerd: Kattenpension prijs, kattenpension oost-vlaanderen, Kattenhotel, Kattenpension Limburg, Kattenpension West-Vlaanderen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Poesje Miauw Poesje Miauw 142 meter Kattengedragsdeskundige, kattenoppas aan huis, kattentrimmer, gedragstherapeute klei...
Canine Care Canine Care 2 km Goede fysiotherapeut. Mijn hond met ernstige artrose is al een tijdje in behandeling ...
Recensies
Fantastich verblijf voor onze poesjes milou en yumi heel lieve mensen
Jeff was super tevreden met zijn weekje op hotel Youka!
Mijn kat is volledig ontspannen terug naar huis gekomen. Ze had zelfs geen zin eerst om terug mee te komen
Zeer tevreden. Vriendelijke ontvangst. De katten hebben een mooie ren met echt groen om in te klimmen. Extra plus, de individuele binnenruimtes. Deze zijn echt apart en komen niet uit in een gemeenschappelijke ruimte. Daardoor hebben de katten echt hun rust en kan ook de temperatuur individueel afgesteld worden.
Goed pension: onze kat is er nu al een paar keer geweest en we zijn er zeer tevreden over.
Leuke middelgrote hokjes met veel groen en dat in een heel rustig gelegen locatie. Kan zeker aanraden!
Ik was uit de nood geholpen en mijn katten zijn goed verzorgd geweest.
Onze katten gaan hier al jaren op vakantie. Ze krijgen hier een mooie ruimte zowel binnen als buiten. Vriendelijke mensen die een hart voor dieren hebben. Een absolute aanrader.
Blij dat ik Wallie hier met een gerust hart kon achter laten. Baasje op hotel, de kat ook op hotel.
Je treedt binnen bij een groot en gelukkig huishouden met veel kinderen en dieren. En die dierenliefde zetten ze voort in hun werk. De katten zitten in een manhoog hok aangekleed met boomstronken, planken, planten en een binnengedeelte.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid