facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kattebroek

Kattebroek

Info

Feest- en evenementenlocatie

Geschiedenis

De ideale locatie voor uw feest of evenement!
Bent u op zoek naar de ideale locatie voor uw huwelijks- of ander feest of voor uw bedrijfsevenement? die heeft u dan net gevonden! Feest- en evenementenlocatie kattebroek heeft namelijk alles in huis om u een perfecte dag, tot in de kleinste details, te kunnen garanderen.



"Kattebroek is a modern event venue, situated near Brussels and yet in a green environment. Offering clients a very flexible accommodation for all type of events, both corporate and private."
Adres: Elegemstraat 160, 1700 Dilbeek
Telefoonnummer: 02 466 18 98
Stad: Dilbeek
Route: Elegemstraat 160
Postcode: 1700



op zoek naar gerelateerd: kattebroek huwelijk, kattebroek facebook, kattebroek menu, krekelhof, kattebroek oudejaarsavond, inovento, kattebroek valentijn, waerboom
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Oosthoek Live Oosthoek Live 978 meter weeral een toporganisatie gedurende het Hele jaarmarkt weekend. Volgend jaar enkel no...
De Zaal De Zaal 1 km De Zaal... voor al uw events, presentaties, vergaderingen, diners, recepties, koffiet...
Edvardsson Edvardsson 2 km Edvardsson blinkt uit in creativiteit. Met hun aan het roer wordt je event memorabel....
Recensies
1 woord: TOP!!! Als bruidskoppel werden we op onze wenken bediend en de feedback die we kregen van onze gasten: niks dan lof! Geweldig lekker eten, fantastisch mooie locatie, tot in de puntjes afgewerkt. Echt een aanrader!
Aangename zaal, grote parking, propere toiletten, lekkere hapjes, Romy pils
Bij kattenbroek is trouwen echt een zaligheid! Onze gasten voelden zich welkom, hadden niets te kort en waren altijd op tijd voorzien van de hapjes en drankjes. Ze zijn heel flexible in hun werking en voor alles is een oplossing. We zijn hun dankbaar om onze mooie dag zo vlot te laten verlopen. We hebben genoten van onze ceremonie in de tent in de wei en voor het eten hebben we geen woorden voor!! HEERLIJK gewoon. Dankjewel aan al het personeel zowel voor de voorbereidingen, tijdens als erna. Jullie zijn iedere cent waard!!!
Dit weekend de trouw van Carolien & Laurens mogen bijwonen. Wij hebben al veel trouwfeesten gedaan maar deze locatie springt toch met kop en nek bovenuit! Wow! Alles was pico bello georganiseerd! Super gezellige buitenlocatie! Zeer mooie zaal! Zeer vriendelijk personeel en super lekker gegeten! Ik zou mijn vrouw direct voor een 2e keer ten huwelijk vragen
Wij waren daar op uitnodiging. Kan dus geen prijs kwaliteit verhouding geven. Heel mooie buitenlocatie. Receptie met drank à volonte en lekkere hapjes.
Fantastische locatie voor elk feest. Zeer mooi. culinaire verwennerij.
bbq buffet was top ! vriendelijke bediening, heel mooie locatie, een aanrader !
Leuk, sfeervol, lekker zeker de moeite waard.
Heel lekker, vriendelijk personeel. Mooie locaties
Bij het binnenkomen met 4 personen op de trouwfeest stond er geen garcon klaar n drankje. Na een kwartier wachten vroegen we of we iets konden drinken Het antwoord: hebben jullie een glas?, nee ? dan kan ik niets ingieten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid