facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Katrin Loopbaancoach

Katrin Loopbaancoach

Info

Geef richting aan jezelf én je loopbaan
Individuele begeleiding waarbij je professioneel wordt ondersteund op maat van jouw behoeftes en situatie.

Producten

loopbaanbegeleiding via loopbaancheques mogelijk



"Persoonlijk en professioneel coachingsbureau voor talentontwikkeling, begeleiding bij je loopbaan en stress & burn-out coaching.* Wil je meer plezier beleven in je loopbaan en leven?* Wil je meer energie?* wil je meer zelfvertrouwen?* Wil je verandering maar weet je niet hoe?Ik ondersteun jou hier graag bij zodat jij opnieuw in je kracht komt te staan en je ‘master’ wordt van jouw eigen ontwikkeling!Leer jezelf beter kennen en zet bewust acties die passen bij jouw talenten en missie.Durf jij de verandering aan?"
Adres: Palmbosstraat 6, 2990 Loenhout, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0475 96 06 94
eb.hcaocnaabpoolwu@nirtak
Stad: Loenhout
Route: Palmbosstraat 6
Postcode: 2990



op zoek naar gerelateerd: katrin van de water, visie loopbaancoaching, authentiek loopbaanbegeleiding, vacature loopbaancoach
Recensies
Katrin is een nuchtere, rustige & doortastende coach die je meeneemt op de interessante ontdekking naar je kerntalenten. Ze neemt haar tijd, zet je aan het denken en zorgt ervoor dat je na het traject buiten stapt met tools die je de rest van je leven kan gebruiken. Aanrader!
Katrin is een zeer toegankelijke, empathische en warme vrouw. Haar kerntalenten analyse is een eye-opener en brengt toegevoegde waarde aan je loopbaan traject. Het geeft nieuwe inzichten en perspectieven en vooral veel food for thought!
Wat een meerwaarde voor mijn loopbaan om met Katrin aan de slag te gaan! Het kerntalententraject heeft me meer inzicht gegeven in mijn eigen functioneren. Hierdoor heb ik goede keuze gemaakt waardoor ik terug opgeladen thuis kom van het werk.
Bij het punt dat ik botste, niet goed wist waar naartoe in die loopbaan, kwam de kerntalentanalyse binnen de loopbaanbegeleiding op het perfecte moment. Wat een mooie aanpak om eerst even terug naar die basis te gaan om over jezelf na te denken. Kijken waar je echt energie uithaalt, waar je graag mee bezig bent, zaken linken aan elkaar om zo te analyseren hoe je talenten in te zetten. Met daarnaast ook een mooie kijk op zaken die te veel energie vragen. Dit tezamen met een veilige en aangename babbel om je professioneel door het proces te begeleiden. Dikke merci Katrin, je bent een topper en ik zou het iedereen aanraden deze methode in loopbaanbegeleiding te volgen. Ik voel me klaar een volgende stap te nemen! - Anne
Het loopbaantraject dat ik volgde bij KONNEKTpunt heeft mij mezelf veel beter leren kennen. Het heeft mij het verschil leren zien tussen een talent en een vaardigheid en hoe te voorkomen dat deze kunnen veranderen in een valkuil. Deze info heeft zowel een positieve invloed op mijn privé omgeving alsook op de werkvloer. De persoonlijke, positieve en professionele aanpak hebben ervoor gezorgd dat ik zeer tevreden terug kijk op mijn traject. Ik vrees dat veel mensen, waaronder ook ikzelf vooraf, nog een verkeerd beeld hebben van een loopbaancoach en wat een loopbaanbegeleidingstraject juist inhoud. Ik zou dit zeker aanbevelen en niet enkel als je van job wilt veranderen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid