facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Katlijn_Leather

Katlijn_Leather

Info

I am a small webshop, specialised in leather goods. All of it handmade. I design bags, purses, home decoration ...



"Handgemaakte lederwarenSinds twee jaar ben ik gepassioneerd met leder. Ik ben begonnen als amateur met het creëren van cadeau’s voor familie en vrienden.Sinds 2017 volg ik lessen in Lokeren en ben al sinds enkele maanden aan het dromen van een eigen zaak.Nu is het eindelijk zover en kan ik mijn passie met jullie delen.Ik werk alleen maar met echt kwaliteitsleder en ontwerp zowel trendy als tijdloze modellen.Heb je zelf een idee? Geen enkel probleem, ik werk ook op aanvraag en doe ook aanpassingen aan bestaande modellen."
Adres:
Telefoonnummer: +32475975219
Stad: Zottegem


Recensies
Bij Katlijn ben je aan het juiste adres voor een ambachtelijke gepersonaliseerde lederen trendy én tijdloze handtas. Naast handtassen biedt ze ook leuke en modieuze lederen accessoires aan, denk maar aan portefeuilles, babyschoentjes, luxe bloempotten en zoveel meer leuke 'must have' dingetjes. Katlijn biedt aan elk een oplossing voor de vragen die je op haar kan afvuren. Ze denkt mee en is zéér gepassioneerd in haar vak. Ik kocht een praktische handtas, in mooi kwaliteitsleder, dit omdat ik gepassioneerd ben door ambachten en duurzame producten. Ik ben héél tevreden over de geboden service, de prijs, het product én de levertermijn. Ik keer zeker tevreden terug.
Vertaald door Google Ik ben zo blij op dit moment! Een paar maanden geleden heb ik Katlijn, wiens hoofdvak de mooiste leren handtassen en portemonnees zijn, gevraagd of ze een schede voor mijn degen kon maken. Ze was een beetje verrast door het onorthodoxe verzoek, maar was erg opgewonden toen ik haar vertelde wat ik nodig had. We krabbelden en tekenden een tijdje, totdat we een werkende oplossing hadden. En het resultaat is gewoon geweldig! Allemaal met de hand genaaid tot de allerlaatste steek. Kunst in zijn puurste vorm. Ik ben er echt dol op! Origineel I'm so happy right now! Some months ago I asked Katlijn, who's main craft is the most beautiful leather handbags and purses, if she could possibly make a scabbard for my épée. She was a bit surprised by the unorthodox request, but very excited when I told her what I needed. We doodled and drafted for a while, until we had a working solution. And the result is just amazing! All hand sewn to the very last stitch. Art in its purest form. I truly love it!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Katlijn_Leather.

Zottegem design & mode

openingstijden, locatie, vervoer. Katlijn_Leather adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Katlijn_Leather. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Katlijn_Leather delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Barmès Barmès 1 km Een Barmès maatpak is integraal ontworpen en met de hand gemaakt om de meest exuberan...
Lederwaren De Geyter Lederwaren De Geyter 1 km Zeer vriendelijk en hulpvaardig.
Feel Goodie Feel Goodie 1 km Minionderneming van het Onze-Lieve-Vrouwcollege Campus Centrum Zottegem 2018-2019
CLIB - Beltclip CLIB - Beltclip 2 km Crowdfundingproject Soms is je riem net te kort om in de volgende uitsparing te passe...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid