facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kate and Dogs

Info

Op zoek naar persoonlijke begeleiding bij de opvoeding van jouw pup/puber? Of wil je weten wat hondenmassage kan doen voor jouw hond?

Geschiedenis

Dankzij onze ondersteunende therapie helpen we jouw hond om zich goed te voelen in zijn vel. Als een hond uit balans is, zie je dit niet alleen terug in zijn communicatie, houding en gedrag. Het lichaam zelf is dé bron van informatie over hoe het met jouw hond gaat. Door het lichaam goed te observeren in beweging en stand en het systematisch te palperen, kun je spanningsgebieden opsporen en deze met massage gericht aanpakken. Naast de stressreducerende werking, kan massage vaste lichamelijke en gedragsmatige patronen doorbreken en het natuurlijke evenwicht herstellen.

Met onze Body&Balance lessen werken we aan het zelfvertrouwen en lichaamsbewustzijn van de hond en versterken we de band tussen geleider en hond ahdv oa spierversterkende oefeningen.

Wij coachen mensen met puppy's en jonge honden. Wij helpen u bij het opbouwen van een goede relatie met uw levensgezel. Fun en spel staan hierbij centraal!
Een goede relatie van jongs af staat garant voor een leven lang plezier met uw viervoeter.

Neem gerust een kijkje op onze website voor meer informatie of neem contact op met ons!



"Wij ondersteunen jouw hond dmv massage- en bewegingstherapie!Met massage en gerichte bewegingsoefeningen kan je jouw hond goed ondersteunen bij zowel lichamelijke als gedragsproblemen! Contacteer ons voor meer info!"
Adres: Stokstraat 12, 9770 Kruishoutem
Telefoonnummer: 0473405193
Stad: Kruishoutem
Route: Stokstraat 12
Postcode: 9770



op zoek naar gerelateerd: Balans training hond, Body and balance hond, Opleiding hondenfitness, Hondenmassage, Hondenmassage opleiding, Massage hond artrose, Workshop hondenmassage, Opleiding hondenuitlaatservice België
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wellness Intens & De Oase Wellness Intens & De Oase 723 meter Heel vriendelijke ontvangst, mooi en ruim uitgeruste wellness. Zeker een aanrader!
Watergenoegens Watergenoegens 3 km Professioneel, aangenaam warm, zeer verzorgd! Wij komen zeker terug!
Equifeather Equifeather 5 km Met de kracht van zachtheid en met de juiste intentie worden de spieren van een paard...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid