facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kasteel van Lebbeke

Kasteel van Lebbeke
Adres: Leo Duboisstraat 41, 9280 Lebbeke, België
Telefoonnummer: 0479 58 59 64
Staat: Vlaams Gewest
District: Oost-Vlaanderen
Stad: Lebbeke
Route: Leo Duboisstraat
Huisnummer: 41
Postcode: 9280


Recensies
We kwamen op de donderdagavond even sfeer proeven bij de 'Apero Sjatoo'. Wat zijn ze ontzettend gastvriendelijk hier! Het eten was ook fantastisch, wij komen zeker terug.
Wat een onvergetelijke avond! We hebben intens genoten van de prachtige locatie en vooral van de verrukkelijke gerechten. Het was perfect! Wij komen zonder twijfel nog terug om opnieuw te genieten.
Een knaller van een huwelijksfeest!nWe bezochten verschillende trouwlocaties, maar het was ons meteen vrij duidelijk dat we niets beter vonden dan het Kasteel van Lebbeke. Mijn man en ik zijn enorm tevreden dat we voor deze locatie kozen!nnWe merkten vooral een groot verschil in de manier waarop we werden benaderd. Bij het Kasteel van Lebbeke kregen we een heel persoonlijke benadering, het ging over ‘ons’ trouwfeest. Dat er nog een feest voor of na ons kwam, dat leek niet uit te maken. Het draaide steeds rond ons huwelijk en onze wensen. Ook op onze mailtjes kregen we vrij snel antwoord, waardoor we niet met vragen of bezorgdheden bleven zitten.nWe vonden het eten formidabel en kregen ook van onze gasten enorm veel complimenten over de heerlijke gerechtjes en de prachtige locatie die we kozen.nnMede dankzij het Kasteel van Lebbeke hebben we een droomhuwelijk gehad! Mochten we deze dag nog eens kunnen herbeleven, zouden we helemaal niets aanpassen. Het was perfect!
Prachtige locatie maar de bediening liet gisteren te wensen over. Onze tafel heeft 2 uur moeten wachten op het hoofdgerecht. De steaks waren niet gebakken zoals werd doorgegeven. Als je vraagt voor 1 bolletje ijs i.p.v. 3 bij het dessert krijg je het onbeleefde antwoord dat dit niet kan. Getuigt van weinig flexibiliteit. Jammer.
Heel lekker en geen druk Personeel heel vriendelijk. Iets om terug te gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid