facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kasteel Van Laarne restaurant/feestzaal/gastenkamer by Bart Gossye

Kasteel Van Laarne restaurant/feestzaal/gastenkamer by Bart Gossye

Info

Restaurant



"Culinair genieten in Restaurant Feestzaal Kasteel Van Laarne, gevestigd in de bijgebouwen op het mooie kasteeldomein. In de keuken van Bart Gossye vindt men traditie, vakmanschap, pure smaken, productkennis en creativiteit."
Adres: Eekhoekstraat 7, 9270 Laarne
Telefoonnummer: 09 230 71 78
Stad: Laarne
Route: Eekhoekstraat 7
Postcode: 9270



op zoek naar gerelateerd: Kasteel van Laarne Openingsuren, Restaurant Kasteel van Laarne, Kasteel van Laarne menu, Kasteel van Laarne zomerbar, Kasteel van Laarne tentoonstelling, Kasteel van Laarne geschiedenis, Lunch Laarne, Kasteel van Laarne tentoonstelling NADIR
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bistro B Bistro B 620 meter Vriendelijke bediening en ZEER LEKKER
De Wastobbe De Wastobbe 899 meter Eenvoudig maar gezellig , lekker eten , heel vriendelijkEten: 5/5
Kamoen Bistro-tearoom Kamoen Bistro-tearoom 965 meter Super lekker, Top bediening
Feestzaal & Catering De Zevensterre Feestzaal & Catering De Zevensterre 2 km Stijlvolle locaties voor alle feestelijkheden en evenementen + afhaaltraiteur
Recensies
Prachtige trouwlocatie, fantastisch eten en zéér vriendelijke bediening. We hebben ook het kasteel afgehuurd voor de trouwreceptie, een unieke ervaring.
Een resto met een authentieke feeling. Gezelligheid staat hier troef samen met een uitmuntende bediening en verfijnt tafelen. Het aankomen op het domein doet je al wegdromen over de tijd van toen. Daarbij een "vermoedelijk" conciërge woning die is omgebouwd tot een gezellig en intiem restaurant maakt dat jeje waant in bijzondere sferen. De gastvrouw, sommelier en zaalmedewerken zijn een geoliede machine, perfect op elkaar afgestemt. Portugese wijnen van afkomst werden ons aangeboden per gerecht én rijkelijk aangevuld die het gerecht nog meer aanvulde. Kortom; een aanrader voor wie houdt van gezellig dineren en in historisch kader. Parkeren: Vlak voor de poort van het Kasteel is er voldoende parkeermogelijkheid.
Had dit restaurant gekozen om een speciale gelegenheid te vieren. Opnieuw enorm verrast van de gastvriendelijkheid en gerechten. Het kasteel van Laarne staat na twee bezoeken echt bovenaan mijn lijst van beste restaurant ervaringen. Enorme proficiat aan het hele team!
Klein restaurant, rustig en veel ruimte tussen de tafeltjes, mooie ligging naast het kasteel. Ouder publiek. Klassiek. Vriendelijke bediening, lekker eten, maar had er wel meer van verwacht, gezien de prijzen. Kleine porties. Het dessert vond ik een tegenvaller.
Wanneer de lente is begonnen en de zon schijnt is het kasteel van Laarne zeker een bezoekje waar. Deze locatie is ideaal voor het maken van trouwfoto's of andere gelegenheden. Het restaurant ben ik zelf nog nooit geweest maar andere zeggen dat de keuken in orde is.
Verfijnde keuken in een historische toplocatie. Vriendelijke bediening
Een hele mooi gezellige en lekkere avond beleefd met vrienden. Super bediening.top gerechtjes..lekkere thee . Wij komen terug!!
Zeer lekkere ervaring in mooi kader.
Afgelopen zaterdag uitmuntend genoten van het vijfgangenmenu met een speciale vermelding voor de kalfstartaar en de baby-kreeft met een parfum van sherry. Ook een pluim voor de gastdame die het niet erg vond dat we geen wijn dronken ik ben geheelonthouder sedert 2016. Heb op dat gebied al een paar slechte ervaringen achter de rug. Ook de locatie zeker 's avonds is uniek. Wij komen zeker nog eens langs! Héli & Marie Madeleine Rombaut - Van Boven uit Gentbrugge.
Heel lekker met verrassende accenten. Attent en vriendelijk zaalpersoneel
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Kasteel Van Laarne restaurant/feestzaal/gastenkamer by Bart Gossye met het openbaar vervoer


Laarne Kasteel 50 meter
34
Laarne Kasteel 50 meter
130
Laarne Kasteel 60 meter
34
Laarne Kasteel 60 meter
130
Laarne Kasteel 100 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid