facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kasteel Ter Ham

Kasteel Ter Ham

Info

Een ideale locatie voor een bijzondere meeting, een seminarie met uitstraling of een exclusief congres. Enkel zakelijke events. Catering op maat.

Geschiedenis

Een ideale locatie voor een bijzondere meeting, een seminarie met uitstraling of een exclusief congres. Enkel zakelijke events. Catering op maat.



"Kasteel Ter Ham is een unieke eventlocatie voor bedrijven en particulieren. De vijftiende-eeuwse waterbrucht is uitgerust met 10 verschillende zalen. Het kasteel wordt uitgebaat door topchef Bartel Dewulf en zijn team."
Adres: De Maillé de la Tour Landrylaan 2, 1820 Steenokkerzeel
Telefoonnummer: 02/751.37.00
Stad: Steenokkerzeel
Route: De Maillé de la Tour Landrylaan 2
Postcode: 1820



op zoek naar gerelateerd: De Maillé de la Tour Landrylaan 2 1820 Steenokkerzeel, Kasteel van Ham Tennis, Kasteel te koop Steenokkerzeel, Kasteel ter Ham Wikipedia
Recensies
Was hier op uitnodiging maar tevreden naar huis. Af te huren voor evenementen met toffe keuken. Vriendelijke chef, goede uitleg van wat er wordt geserveerd of klaargemaakt en zeer lekkere wijnen mogen proeven. 1 minpuntje dat was de Thee achteraf. Het glas was half gevuld?
Een top ervaring! Voor herhaling vatbaar!
Leuk en gezellige adresje maar pils was minder alsook de Cava.
Uitzonderlijke eventlokatie, knappe service en geweldig eten. De bar in de Middeleeuwse kelder is trouwens een pareltje Aanrader!
Mooi kasteel, toffe binnenruimte, zeer goede voorstelling van Philips. Spijtig dat zo een happening in Brussel moet plaatsvinden daar iedereen, van om het even waar ze komen, in de fille moet gaan staan... misschien iets andere locatie zoals Brugge, Gent, Sint-Niklaas, Affligem..
Kasteel is eigenlijk niet toegankelijk. Is verbouwd tot woonresidentie. Je kan rondom het kasteel en de ringgracht wandelen en snel een kiekje nemen achter de poort. Kasteel werd vroeger gebruikt volgende voor politieke overleg ronden.
Een oase van rust en klasse
Mooi kasteel dat gerenoveerd werd in 1991, denk ik. Ligt wel op de aanvliegroute van Zaventem airport waardoor het lawaaierig is.
Prachtige locatie voor bedrijf event of team building. Top ligging. Zeer aangename personeel. Aanrader
Super gezellig !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid