facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kasteel Ryckevelde

Kasteel Ryckevelde

Info

Exclusieve locatie voor feesten, seminaries en bedrijfsevenementen tot 250 personen op 6km van Brugge en Damme.

Geschiedenis

Neogotisch pareltje midden in de bossen, op 6 km van het stadscentrum van Brugge. Exclusieve locatie voor seminaries, bedrijfsevenementen en feestelijke diners. Keukenteam met samen meer dan 100 jaar ervaring in het culinair verwennen van gasten.



""Kasteel Ryckevelde biedt u een combinatie van brasserie, vakantieappartementen en event- en vergadermogelijkheden middenin het bos. In onze brasserie kan u terecht voor lunch, team-room en diner. Van maandag tot vrijdag bieden wij tevens een lunch aan van €22,00 p.p. . Bij ons kan u steeds terecht voor de organisatie van evenementen, feesten, meetings, opleidingen... van klantevent tot huwelijksfeest met alle natuurpracht op de achtergrond. Een unieke setting voor uw event, vergadering of vakantie! Kasteel Ryckevelde en zijn omgeving heeft heel wat te bieden."
Adres: Holleweg, 8310 Sijseleveld, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0470861819
Stad: Sijseleveld
Route: Holleweg
Postcode: 8310



op zoek naar gerelateerd: Kasteel Ryckevelde parking, Eigenaar kasteel Ryckevelde, Kasteel Ryckevelde geschiedenis, Kasteel Ryckevelde adres, Kasteel Ryckevelde restaurant, Kasteel Ryckevelde MENUKAART, Ryckevelde kasteel boomhut, Kasteel Ryckevelde openingsuren
Recensies
We aten daar met 4 op 21 juli. Prachtige setting, het was zéér druk. We kozen voor het maandmenu met aangepaste wijnen. De obers kenden het menu niet en evenmin de wijn. Gevolg: verkeerde gerechten, en wijn waar we om moesten vragen. De service liep in het honderd en de chaos tussen de jobstudenten? was navenant. Het eten was lekker, alhoewel "vitello tonato" geen schoenzool kalfsgebraad inhoudt maar een flinterdun gesneden stukje vlees. Gezien prijs/kwaliteit verwachtte ik beter. Jammer, want het is heerlijk vertoeven op het terras.
Mooie plaats om iets te drinken.of te eten. Als je buiten op het terras kan zitten is het heerlijk genietenService: 5/5
Heel onvriendelijke ober, liet ons wachten omdat er te weinig plaats was. Alle begrip maar de manier waarop was beneden alle peil. Als je de stress niet aankan, zoek een andere job maar werk het niet uit op de bezoekers. Uiteindelijk werd gewezen naar een plaats waar we mochten zitten maar na 20 minuten was onze tafel nog niet opgeruimd en werd tevens nog geen bestelling opgenomen. Het valt me ook op dat de prijzen stijgen maar je minder waar voor meer geld krijgt. Uiteindelijk maar naar Parkcafé gegaan 100 m verder… wat een verademing! Ons zien ze niet meer in dat kasteel. Posh, onbeleefd, duur, slechte-geen bediening en geen creativiteit in het eetaanbod.
Vriendelijke brdiening en vlot! Kelder waar men gezellig kan eten, het is een leuke plek! Ook kan men op het terras zitten met groen uitzicht. Een aanradertje.
We maakten alleen gebruik van hun terras. Vriendelijk en vlot bediend. Mooi terras aan achterkant van het Kasteel , midden het groen.
Toegankelijk met elektrische rolstoel via zijingang. Maar niet in de ferdrzaal en de kamers. Restaurant lekker en ptachtige omgeving met rolstoeltoegankelijke wandeling.Service: 4/5
Tof terras in de zon, kan er best druk zijn. Vriendelijke bediening.Locatie: 5/5
Lekker gegeten, prima service Mooie locatieLocatie: 5/5
Op 1 januari 2023 een wandeling gemaakt tot aan het kasteel van Ryckevelde met zus en schoonbroer. Daar genoten op het terras van een lekker frietje en een Chimay. Het was ontspannend. Hou er rekening mee dat de Jack Russell van de eigenaars je aandacht vraagt éénmaal je z'n stokje hebt weggegooid Bezocht opOfficiële feestdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNiet zeker
Lekker eten ! Top locatie ! Vriendelijke bedieningKamers: 4/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid