facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kasteel Gravenhof

Kasteel Gravenhof

Geschiedenis

Het Kasteel Gravenhof, gebouwd in opdracht van Baron Le Roy in 1649 bood sinds meer dan twee eeuwen onderdak aan prominenten uit onze streek. Vroeger was het kasteel langs alle zijden door water omgeven en verleende de ophaalbrug toegang tot het kasteel. In de 19de eeuw werden nog de vier hoektorens aan het kasteel toegevoegd. Met liefde en kundigheid werd het Kasteel Gravenhof gerestaureerd om zijn pracht en praal van weleer terug te schenken.

Adres: Alsembergsesteenweg 676, 1653 Dworp
Telefoonnummer: 02 380 1111
Stad: Dworp
Route: Alsembergsesteenweg 676
Postcode: 1653



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Gravenhof Huizingen, Gravenhof Dworp personeel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
't Gildenhuis Dworp 't Gildenhuis Dworp 461 meter Gezellig café met uitstekende bediening. Ook baasjes met hondjes zijn zeer welkom en ...
B&B De Horzel B&B De Horzel 2 km 'De Horzel' is a cosy B&B, located in a peaceful environment, within walking distance...
Recensies
Erg genoten van ons verblijf in dit hotel. De service was echt een dikke 10. Zeer gastvrij, behulpzaam en meedenkend. Hotel zelf ligt op een mooie locatie, netjes en mooi onderhouden. Wel een min puntje in onze kamer was de vloer wat scheef, zaten er een paar stopcontacten los en wat ik persoonlijk wel minder vond is dat de gordijnen iets te kort leken waardoor je als je niet zo goed tegen licht kan erg vroeg wakker bent. Maar dat mocht de pret niet drukken. Verder was de kamer prima, lekker met bad en douche.
Mijn kamer is netjes maar heel erg klein. Badkamer is redelijk ruim. Wel erg warm, dus slapen met het raam open terwijl het buiten circa 4 graden is. In het restaurant beneden goed gegeten.
Mooi terras en vriendelijke bediening. Hoofdgerecht duo kaas- en garnaalkroketten echter wordt geserveerd op een leeg wit bord, geen blaadje sla of niks. Toen we er brood bij vroegen, kregen en een pistolet in 4 gesneden, helemaal uitgedroogd. Prijs = 16€. Als dessert een 'coupe brésilienne' gegeten. De kleinste bolletjes ijs ooit, geen nootjes, enkel karamelsaus. Om iets te drinken: top! Anders niet...
Waardeloze service. Na anderhalf uur voorgerecht van een tafelgenoot nog steeds niet gebracht. Uiteindelijk hoofdschotel gevraagd. Voorgerecht niet gekregen. Verder asperges op menu maar niet meer verkrijgbaar wegens einde seizoen. Deel personeel verstaat uitsluitend Frans, geen Engels of Nederlands. Gaan we nooit meer.
Spijtig genoeg is het een geklasseerd gebouw ,en mag men de Gravenkelder waar men goed kan eten ,en ook de evenementen die doorgaan zoals de vele brunch activiteiten in de loop van het jaar niet toegankelijk met personen met een handicap in de onderste ledematen .Wat ik als trouwe gast enorm mankeer . De ene ster is voor het laatste wat ik neerpende anders een 4 ster !!!!
Goed hotel, schoon, vriendelijke medewerkers, prachtig gebouw. De kamer was klein, net zoals de ontbijtzaal in de kelder. De omgeving is prachtig en de koffie was lekker. Je wordt graag tewoord gestaan in het Nederlands, anders dan hotels een beetje verderop. Aanbevolen!
Al een tijdje niet geweest. Eten in de kelder is erop achteruit gegaan. Vol-au-vent met zwezerik: kip was droog, zwezerikje erbovenop gegooid smaakloos. Jammer, maar niveau is dat van een frituur.
Alles wat je verwacht van een betaalbare luxe overnachting. Mooie grote kamers met douche en bad en toilet. Slippers, badjas, verzorgingsprodukten, minibar gratis!, airco,... Schitterend ontbijtbuffet, elke dag anders.
Het restaurant is te vinden in de kelder van het kasteel en dankt hieraan zijn uniek uiterlijk. Je kan er zeer lekker eten voor niet teveel geld. De ribbekes zijn een echte aanrader, hiervoor is het restaurant in de wijde omtrek bekend.
Rustig terras voor het kasteel, met zicht op de tuin. Redelijke prijzen, de obers waren wel wat klungelig die dag. Je kan er ook overnachten, soms goeie deals.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Kasteel Gravenhof met het openbaar vervoer


Dworp Sportschuur 170 meter
Dworp Sportschuur 190 meter
Dworp Gravenhof 230 meter
153
155
574
Dworp Gravenhof 240 meter
153
155
574
Dworp Gravenhof 240 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid