facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kasteel en Koetshuys

Kasteel en Koetshuys

Info

Bedankt aan alle gasten.Zonder jullie kunnen wij niet groeien. Wij danken jullie om een steentje te zijn van ons kasteel. Bedankt!

Geschiedenis

't Kasteel & 't Koetshuys een stijlvolle
Bed & Breakfast in het centrum van Veurne, meer dan een eeuw oud.
Het kasteel ligt in een gesloten tuin, omgeven met hoge bomen.

Door het hoge smeedijzeren hekken en langs de brede oprijlaan komt u via stenen trapjes in de hal van het kasteel terecht.

Adres: Lindendreef 5-7, 8630 Veurne
Telefoonnummer: 058/315372
Stad: Veurne
Route: Lindendreef 5-7
Postcode: 8630



op zoek naar gerelateerd: B&B Veurne, Veurne Kasteel, Hotel restaurant Veurne, B&B t Koetshuys, De Veurnse Slaper, B&B De Meidoorn, Ontbijt Veurne, Restaurant Veurne
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Loft De Loft 443 meter Alles top. Veurne mooi en locatie ligt vlakbij het centrum. Plaats om fietsen te stal...
Vakantiewoning Pelagie Vakantiewoning Pelagie 6 km Ruime vakantiewoning met het nodige comfort
Driekoningen Driekoningen 6 km Heel erg lekker eten, uitstekende bediening en geweldige sfeer.
Recensies
Djoelsbar, top locatie kasteeltje voor gezellig genieten, in een super gezellig kader, rustgevende muziek en overheerlijke cocktails!!! Voor herhaling vatbaar. Super onthaal, grote kennis van cocktails, alle mogelijke ingrediënten die bij elkaar passen. Gewoon genieten!
Een prima plaats. Heel vriendelijk onthaal. De zaak wordt gerund door moeder en dochter, met veel aandacht voor de noden van de klant. Onze kamer was prachtig, proper, mooi uitzicht, alles erop en eraan. Gezellige, warme bar. Dochter Julie maakt er heerlijke cockails. Beneden kan je ook nog eens genieten van een privé wellness. En kers op de taart: een heerlijk uitgebreid ontbijt in de prijs inbegrepen. Wij komen zeker terug, ook om de mooie streek nog wat verder te verkennen. Een aanrader!
Heel gezellig, super vriendelijk en fantastisch ontbijtKamers: 5/5
Het was een fijne ontbijtbuffet ,proficiat aaan de uitbaatsterService: 5/5
Fantastisch verblijf gehad met de familie : goeie kamers met zachte bedden, heerlijk terras met tuin achteraan waar je cocktails kan drinken en een fantastisch ontbijt 's ochtends! Een dikke pluim aan Julie en haar familie!
Een pareltje! Tot in de details met zoveel zorg en passie uitgebaat. Het pand, de kamers, de bar met coctails en tapas, het ontbijt, de tuin en het terras, echt een totaal ervaring. Dat jullie dit met z'n tweetjes, en ook een pluim voor de inspringende zus, voor mekaar krijgen is ongelofelijk.Kamers: 5/5
Dit was een 100% tevreden ervaring! Ik zou deze plaats aan iedereen aanraden! Echt top! De bar met schitterende cocktails, de kamers heel net, goede bedden, heerlijk ontbijt. Op en top vriendelijke eigenaren.
Top ontbijt!! Top locatie en setting!Kamers: 5/5
We logeerden hier 1 nacht vorige week, en 't was een topervaring! Heel mooi gerestaureerd kasteel met ruime kamers en 2 heel vriendelijke gastvrouwen die ons zeer goed hebben ontvangen. Ook het ontbijt was heel goed verzorgd, met cava, 'n eitje, pistolets, mastellen, yoghurt, vers fruit, enz..een aanrader voor wie 'n tof logeeradres zoekt in de Westhoek!
Geweldig om hier in de sfeer van vroeger tijden te genieten van de beste cocktails die je ooit geproefd hebt. Love it!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid