facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kasteel Breivelde

"Lekker eten en genieten in een feeëriek decor.Kasteel Breivelde biedt een gevarieerd aanbod maar staat toch voornamelijk voor een uitgebreid a la carte assortiment. Er is voor ieders wat wils, een snelle lunch of een uitgebreid diner om ons terras. Een romantisch diner met z’n twee, een pannenkoek in de namiddag, een BBQ en cocktails in de zomer, een sprookjesachtig huwelijksfeest, ... alles is mogelijk voor het Breiveldeteam."
Adres: Parkstraat 1 , Zottegem 9620, BE
Telefoonnummer: 0486 63 81 04
Stad: Zottegem
Route: Parkstraat 1
Postcode: 9620



op zoek naar gerelateerd: Kasteel Breivelde menu, Kasteel Breivelde lunch, Domein Breivelde wandelen, Kasteel Breivelde kerstmenu, Restaurant kasteel Breivelde Zottegem, Kasteel Breivelde Oudejaarsavond, Kasteel van Breivelde geschiedenis, Lunch Zottegem
Recensies
Gaan eten met 2 personen à la carte. Vriendelijke en correcte bediening maar mocht wel wat persoonlijker en jovialer zijn, voor mij functioneert het personeel zoals in een feestzaal en niet in een restaurant. Eten was lekker, goede prijs-kwaliteit, porties mochten iets groter maar het was niet teleurstellend weinig. Een aanrader om te gaan eten in groep waar de bediening volledig op de achtergrond mag verdwijnen.
Héél mooie locatie ! Prachtig uitzicht over het park ! Héél lekkere zomerbarbecue ! Én a volonté ! Mooi meegenomen ! Super verzorgd ! Spijtig dat er niet extra werd vermeld dat er ook chateau briand was ! Wat overigens heel lekker mals vlees was. Dat zijn dan ook de enige pluspunten die ik kan benoemen. Er was te weinig personeel en geen enkele samenwerking. Zo mochten we twee maal bestellen bij twee verschillende mensen en duurde het nog bijna een uur vooraleer onze cocktail er was ! Gelukkig werden ze geen twee maal aangerekend. Van cocktail happy hour kon je dan niet spreken. Er was amper tijd om die uit te drinken of we konden gaan eten. De ijstaart als dessert vond ik te duur voor wat je kreeg. Degene die de porties mocht verdelen kon blijkbaar niet goed rekenen. De eerste gasten kregen een dik stuk ijstaart terwijl de laatsten een flitterdun sneetje kregen waaronder de jarige, spijtig. Ik kan het kasteel aanbevelen voor zijn keuken maar niet voor de bediening. Héél jammer !!
Chaotische ontvangst, geen tafel vrij ondanks reservatie, wel direct tafel bijgezet. Bediening haperde door een feest later op de dag maar was al bij al OK, de gerechten waren lekker. Zeer mooi kader.Bezocht opWeekendWachttijdMaximaal 10 minReservering aanbevolenNee
Lentefeest voor dochter georganiseerd en zeer tevreden ! Vooraf locatie kunnen bezoeken met rondleiding binnen en met keuze om feest binnen of bij goed weer buiten te organiseren. Was inderdaad goed weer en tafels waren mooi gedekt met nog een privé aperitief ruimte erbij ! Prachtig zicht op het park erbij. Het eten was zeer lekker en men komt heel regelmatig drank bijvullen. Bovendien was de bediening ook vlot en heel vriendelijk. Een heerlijk gevoel na afloop :- Dank aan het hele team van restaurant !!
We waren in het park om trouwfoto´s te nemen van het huwelijk van onze dochter, heel het terras was compleet leeg, we wilden 1 consumptie nuttigen we waren toch met 20 personen maar we waren NIET welkom... vanwege alles gereserveerd... toen we uit het park vertrokken zat het teras amper half vol... zéér uitermate bedroevend! Klantgerichtheid een dikke NUL! Ik geef niet snel negatieve commentaar, maar dit was absoluut bedroevend!
Tegenvaller. Prachtige locatie maar service is ondermaats. Lange wachttijden voor eten en inspiratieloze bediening. Was het gebrek aan personeel of gewoon slecht getraind personeel, geen idee. 15 minuten wachten om een aperitief te kunnen bestellen en nog eens 10 minuten alvorens je deze krijgt. Mocktails zijn gewoon water met siroop en ontbreken alle mogelijke inspiratie. Geen hapje bij aperitief en nadien nog eens uur wachten op een eenvoudig hoofdgerecht! Met het juiste en gemotiveerde personeel valt hier veel meer van te maken. Gemiste kans en veel ruimte voor verbetering!
Lentemenu voor 2 personen 5 gangen. Zoals altijd heel attente bediening, vriendelijk en efficiënt. Eten opnieuw lekker en van goede kwaliteit. Het kasteel en omliggend park zijn verzorgd, en leuk om te zitten. Een toplocatie waar we altijd met plezier naar terugkeren!
Schitterende, rustgevende locatie. Jammer dat men "vergat" te zeggen dat de soep vd lunch werd vervangen door een sorbet, wegens te warm en dat de gevulde aardappel zonder medeweten werd vervangen door frieten, wegens ?? De porties vd lunch in dit geval 21 euro voor pasta vongole zijn opmerkelijk klein. Vooral op de pasta zelf werd er beknibbeld. Maar toch zal dit me niet tegenhouden om later nog eens te genieten van dat mooie decor.
De persoon die de bediening deed, gaf duidelijk te kennen zowel verbaal als met lichaamstaal dat ze er tegen haar zin bezig was... De wachttijd vóór ik kon bestellen was 30min., terwijl het terras half vol zat. Alle gasten vroegen drank, aangezien het rond 15h was, en toch ging het niets vlot... De mocktail was erg veel geld €8,5 voor wat overduidelijk water met cassissiroop was. De champagne was lauw... Jammer. De zitaccomodatie zelf is erg gezellig.
Zeer mooie plats met een leuke terrasse, personnel is zeer sympathieke, schotels lekker, plaats voor kinderen te kunnen spelenBezocht opWerkdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNiet zeker
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Kasteel Breivelde.

Zottegem belgi̇sch

openingstijden, locatie, vervoer. Parkstraat 1 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Kasteel Breivelde adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Kasteel Breivelde. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Kasteel Breivelde delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant werner Restaurant werner 599 meter Het was er warm en druk, maar het eten was lekker.Eten: 4/5
Mange@Tous Mange@Tous 1 km Mooie zaak met een gezellig interieur. Ruime menukaart, lekkere wijnen. Ze zijn ook h...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid