facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kasminah Food

Info

Bij ons bent u terecht voor heerlijke #surinaams - Indonesie � gerechten en verschillende belegde broodjes



"Op ambachtelijke wijze gemaakte Surinaams-Javaanse gerechten. Van kleine snack's tot complete maaltijden. De smaak van Thuis!"
Adres:
Telefoonnummer: +32492879225
Stad: Mol


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Suprème Suprème 65 km Website van mijn horeca zaak. Menukaarten worden hier op ten toon gesteld en ook nieu...
Café De Primeur Café De Primeur 67 km Wij hebben mosselen gegeten en ik vind het zeer spijtig maar de mossel waren zeer sle...
Recensies
Bami wordt uit de koeling gehaald, opgewarmd en 2 stukjes komkommer erop gelegd…? Er is helemaal niets vers? Buiten de komkommers natuurlijk... Dan wordt het nog niet tegoed opgewarmd. Bami was koud… Buiten dat waren de noodles goed gekruid en lekker!
Ik vind het eten hier geweldig vooral de sate en saote-soep
Lekkere eten met goedkope/voordelige prijs. Ik ben gek op de souto soep als voorgerecht en Bakmie met kipbouten als hoofdgerecht. De kok/eigenares is lief en vriendelijk. Aan te raden ook voor de studenten.. Ze hebben speciale prijs voor studenten menu.
Altijd lekker en vers eten en de liefste uitbaatster ooit... kan het iedereen aanraden en je zal er zeker geen spijt van hebben!
Indien u graag eten eet dat precies al eens gegeten geweest is...the place to be!!! Mij eie je daar nooit meer!!
De Javaans/Surinaamse keuken word hier heel goed en erg smakelijk gepresenteerd! Voor wie iets anders wilt uitproberen dan de vele..vele sushi, friet, pizza of kebap etablissementen die Molen omgeving rijk is moet zeker Kasminah Food een bezoek brengen voor authentiek Javaans/Surinaams. Een absolute aanrader en zeker de moeite waard! En wanneer u eenmaal om bent en u een favoriete gerecht heeft is het altijd handig om vooraf even te bellen om uw bestelling te plaatsen, want geheid dat uw favoriet ook het favoriet is van vele anderen en deze snel uitverkocht is. Ik spreek zelf namelijk uit ervaring. Kortom, heerlijke gerechten opgediend in goede proporties voor een mooie prijs en de uitbaatster is altijd supervriendelijk en attent. Gewoon Top!
Mijn vriend is hier heerlijke bakabana komen halen en bami toen ik op 10 maart onze zoon op de wereld aan het zetten was heerlijk gegeten tussen het puffen door haha! Dankjewel
Zeer lekker voor een klein prijsje!
Kasminah food. Wat mij betreft een verborgen parel. De gastvrouw/kok neemt je telkens mee in haar vriendelijkheid en culinair enthousiasme. Ik loop altijd met een glimlach buiten. En even belangrijk, wat een keuken, wat een smaken.
Heerlijke Surinaams eten voor een voordelige prijs, diverse snacks en dranken. Voor mij altijd de moeite waard wanneer ik in Mol ben. Verzorgde eethuis.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Kasminah Food met het openbaar vervoer


Wemmel Cdt. J. De Blockplein 190 meter
245
810
Wemmel Cdt. J. De Blockplein 210 meter
Wemmel De Ridder 340 meter
240
241
242
243
Wemmel Cdt. J. De Blockplein 340 meter
245
810
Wemmel De Ridder 340 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid