facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Karteria

Karteria

Info

Wij zijn een fitnesscentrum dat onze klanten al sinds 1983 professioneel bijstaat met raad en daad. Iedereen, van beginnende sporter, tot gevorderde atleet

Geschiedenis

Karteria komt uit het Grieks en wil letterlijk zeggen: “Fysisch en psychisch doorzettingsvermogen”. Dit weerspiegelt ook onze filosofie. Fitness is geen bevlieging, het volstaat niet om 3 maanden keihard te sporten om vervolgens een jaar niet te sporten. Een goed uiterlijk en je fit en goed voelen gaan hand in hand met constante aandacht voor voldoende sporten EN een evenwichtig voedingspatroon. Om die reden luidt onze missie: Mensen aanmoedigen om een actieve en gezonde levensstijl na te streven zodat ze zowel fysisch als geestelijk sterker worden.

Daarom willen wij elke sporter (man, vrouw, jong, oud, recreatief, sportgericht) die het engagement toont om op zowel korte als lange termijn bepaalde (gezondheids)doelen te behalen, begeleiden en aanmoedigen om de gestelde doelen op een verantwoorde manier te bereiken.

Onze visie op lange termijn luidt als volgt: Wij engageren ons om tegen 2020 in de wijde omtrek bekend te staan als het meest persoonlijke fitnesscentrum. Persoonlijk contact, directe communicatie en service dragen wij daarom ook hoog in het vaandel.
De waarden die onze medewerkers belangrijk vinden en waar onze manier van werken zijn op gebaseerd kan u hieronder vinden.

Wij proberen altijd volgens deze waarden te handelen en verwachten van onze klanten dat zij dit ook proberen te doen.

Vertrouwen
Respect en waardering
Betrokkenheid/Samengevoel
Vriendschappelijkheid
Openheid
Vrijheid

Wij wensen jullie veel trainingsgenot!



"Wij zijn niet zomaar een fitnesscentrum. Karteria staat voor persoonlijke begeleiding en een uitdagend, veelzijdig & kwaliteitsvol aanbod . We proberen voor ieder wat wils te bieden, van jong tot oud, van beginnend sporter, tot ervaren atleet. Wij gaan uit van het doel van de sporter en bieden hiervoor oplossingen aan. Het coachtraject wordt aangepast aan de klant, zodat de resultaten optimaal zijn. De gemoedelijke sfeer zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Daarbij helpt onze bar natuurlijk ook, waar je altijd terecht kan voor een babbel en een shake, of een tas koffie. Sporten bij ons, is alsof je in een nieuwe vriendengroep wordt opgenomen."
Adres: Diestersesteenweg 71, 3583 Paal (België)
Telefoonnummer: +3211428993
eb.airetrak@ofni
Stad: Paal
Route: Diestersesteenweg 71
Postcode: 3583


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 23:15
Dinsdag: 09:00 - 23:15
Woensdag: 09:00 - 23:15
Donderdag: 09:00 - 23:15
Vrijdag: 09:00 - 23:15
Zaterdag: 09:00 - 20:00
Zondag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: karteria diest openingsuren, karteria diest telefoonnummer, karteria paal, karteria paal prijs, karteria diest prijzen, karteria diest rommelmarkt, karteria paal prijzen, karteria diest fitness
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vzw Tennis Paal Vzw Tennis Paal 804 meter Gezellig en nog eens mogen ervaren om een drankje te nuttigen met een normale prijs! ...
Windsurfingclub Sirocco Windsurfingclub Sirocco 2 km Op zoek naar een toffe surfclub in de regio Limburg, Antwerpen of Vlaams-Brabant? Dan...
Recensies
Heel tevreden. Zeer uitgebreide gym met genoeg cardiotoestellen en een ruime keuze aan krachttoestellen. Zeer goede coaching en opvolging....persoonlijk op de persoon afgesteld. Er word rekening gehouden met je gezondheidstoestand , leeftijd en eventuele doelstellingen... Pluspunt voor mij persoonlijk is dat je 's avonds kan trainen tot 23.15u. Zeker een aanrader!
Fantastische zaak waar professionele begeleiding centraal staat. Ook het personeel en gemoedelijke sfeer zorgen voor een aangenaam trainingsmoment. De talrijke keuze aan groepslessen is een leuke variant om toe te voegen aan je trainingsprogramma. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen en wat info te vragen.
Nu Nrg Fitness. Net opstart gehad en conditie test bij Vincent. Heel goed gegaan en goed en professioneel geholpen! Kijk al uit naar de schema en de opvolgsessies
Professionele en goed uitgeruste fitness met allerhande groepslessen en eventueel betalende begeleiding/schema's. Het personeel is er adequaat en staat altijd klaar voor je verder te helpen. Je krijgt waar voor de prijs die je moet betalen.
Oeps...dat moet een vergissing zijn want ben geen reviewer ;-, ik heb het even aangepast. Maar in deftige verwarming en verluchting mag wel dringend geïnvesteerd worden. Tevreden van pilates en spinning!
Top uitbater! Brede kennis en ondersteuning voor resultaten te halen. Goede opvolging tijdens revalidatie.
Review covid 19 Leuke zaak . Vriendelijk personeel en covid regels zijn goed .
Geen fan van, mijn advies gewoon basic fit gaan.
Leuk om te fitnissen ze helpen je daar heel goed
Goede prijs kwaliteit verhouding, vernieuwd met goede cardiotoestellen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid