facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Karo rijschool

Karo rijschool

Info

Welkom bij Karo rijschool, wij bieden verschillende rijopleidingen aan zoals onder andere voor de categoriën B, B+E, C en CE.

Geschiedenis

De missie van Karo is om mensen veilig te leren autorijden, op een effectieve en efficiënte manier die aansluit bij de leerstijl van de leerling.

Respect voor elkaar, leerling en instructeur, de andere weggebruikers, wet- en regelgeving en het milieu.

Iedereen die rijles neemt bij Autorijschool Karo kan rekenen op een individuele begeleiding, waarbij rekening wordt gehouden met sociale, emotionele, ontwikkelings- en gedragsspecifieke omstandigheden.

Er wordt aangeleerd hoe je de volledige controle hebt over jezelf, je voertuig en de situatie om je heen. Kortom voertuigbeheersing in alle mogelijke verkeerssituaties zoals in de drukte en bij rustige situaties, file rijden, in daglicht en in het donker, in de stad en op de autosnelweg.

We oefenen tijdens de rijlesen alle 'examencentrum'-routes een aantal keren zodat je goed voorbereid en zelfverzekerd aan het praktijkexamen kan beginnen.

De voordelen die wij bieden:
- 4 volledig gecertificeerde lesgevers zowel
mannelijke als vrouwelijke lesgevers
- Ruime lestijden van 8u tot 21u elke werkdag,
alsook zaterdagvoormiddag van 8 tot 12u
- Goede prijzen!
- Een passie voor rijden.
- Elke les dezelfde lesgever
- Privé oefenterrein van 5.000m²
- 4 leswagens met dubbele bediening, een leswagen voor cat BE en een vrachtwagen met aanhangwagen voor Cat C + CE.


Adres: Hoogstraatsebaan 24, 2390 Oostmalle
Telefoonnummer: 03/3121167
Stad: Oostmalle
Route: Hoogstraatsebaan 24
Postcode: 2390



op zoek naar gerelateerd: Rijschool 't Noorden, Rijschool Kapellen, Rijschool Schoten, Rijschool Brasschaat, Rijschool De Voorkempen, Beste rijschool Antwerpen, Rijschool automaat Antwerpen, Rijschool Zoersel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid