facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Karma Lounge & Music

Karma Lounge & Music

Info

KARMA LOUNGE & MUSIC

een gezellige loungebar met verrukkelijke tapas,
Geniet op onze ruime & zonnige terras.
Die in combinatie met de nodige zomerse beats je de perfect avond kan doen laten beleven.



"Hookah, Cigars, and Cocktails"
Adres: Bruggestraat 337, Ingelmunster
Telefoonnummer: +32472050745
Stad: Ingelmunster
Route: Bruggestraat 337


Recensies
Sfeer is goed. Geweldige hiphop, R&B en Afro eet muziek. Grote schermen met sport op het scherm en klanten zijn hier om te viben. Service is goed. Serveerster is attent op de hele verdieping, maar ze kan waarschijnlijk wel wat hulp gebruiken. Waterpijp is onvoldoende. Kleine basis maakt de waterpijp heet en kommen gaan niet lang mee. Drankjes zijn te verwachten. 2 drankjes hebben me losgemaakt. De dekkingskosten + waterpijpkosten zijn oplichterij, vooral als ik niet gewoon kan komen zonder te roken. Kortom, kom voor de sfeer, niet voor de waterpijp. Absoluut te duur.
Was een goede sfeer, de muziek was goed, maar de serveersters waren niet erg klantvriendelijk en de prijzen waren hoog en ze voegen hun eigen fooi toe, geen bueno. Moest de ober vinden en een paar keer vragen om het vuur op de waterpijp om te draaien. De drankjes waren als sap voor de prijs, maar over het algemeen prima tijd.
$ 35 dekkingstoeslag om boven aan de achterkant van het gebouw te plaatsen zonder zicht op de rest van de club is respectloos. Ook het feit dat ze hun eigen fooi van 20% toevoegen, is gewoon onaangenaam. Zal niet terugkeren.
Leuke plek voor groepen en deze plek is alleen contant voor de ingang en het is gratis als je voor 22.30 uur binnenkomt
We hebben echt $ 35 betaald om binnen te komen! Toen we eenmaal de trap opliepen, zagen we een rat langs ons rennen, het zat voldddd ze hadden ons aan de deur kunnen vertellen dat het vol zat ik en mijn vrienden kregen een waterpijp aan de bar we konden ons niet echt vermaken omdat we naar links en rechts werden geduwd geen plek om te zitten Het was gewoon te vol! Ik begrijp dat jullie geld willen omdat ik COVID had, maar het was belachelijk. Is het een club of waterpijplounge?? Stop met mensen waterpijp te laten doen aan de bar als niemand drankjes aan de bar kan krijgen. De GUY-barman was gewoon onbeleefd en onwetend.
Lijkt een van de weinige "voor de cultuur" -vibes in het gebied. Er is duidelijk een scheiding tussen de website, de promotors en de situatie van het ticket/dekking, maar als je eenmaal binnen bent, is het cool.. Prijzige waterpijp, maar kwaliteit. Verwacht old school muziek en Y2K genre als je binnen de eerste 2-3 uur arriveert.
Gastheer communiceert NIET. Mijn partij was niet geïnformeerd dat als je een drankje aan de bar koopt, je niet mag zitten. Het werd uitgelegd alsof we opties hadden. Het was leeg. Karma verloor geld met hun bs-regels. Sluit het gewoon af. Zal niet terugkeren.
Plaats is gesloten, maar heb nog steeds "rsvp" op eventbrite
Lees de negatieve recensie hieronder niet waarin ze klaagt over haar zwangere vriend die kotst in de badkamer en vervolgens hun geld terugvraagt. De plek is prima. Ze is een gever van één ster in elke recensie. Niets zal haar plezieren.
Was te veel in rekening gebracht en er werd een dag later geld van mijn kaart afgeschreven bovenop de gastheer die zichzelf $ 81 fooi gaf, samen met de 20% die ze kreeg van de fles die ik kocht toen ik belde om de situatie te laten behandelen. Ik had helemaal geen hulp op de slechtste plaats Ik ben er ooit geweest zou het niet aanraden! Zo onprofessioneel en slecht voor de zaken dat het mijn verjaardag was en ik het gevoel heb opgelicht te zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid