facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kariboe Leuven

Kariboe Leuven

Info

Welkom op de Facebook pagina van Kariboe, specialist in uitrusting en kledij voor reis- en outdoor-avonturen.

Adres: Naamsesteenweg 111, 3001 Leuven
Telefoonnummer: 016 23 07 72
Stad: Leuven
Route: Naamsesteenweg 111
Postcode: 3001


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Patagonia Leuven, Bergschoenen Leuven, De Kariboe, Kariboe aandeel, Kariboe Facebook, Outdoor Hasselt, Kampeerwinkel Leuven, Fjällräven leuven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VAUDE Store Leuven VAUDE Store Leuven 2 km Zeer aangename verkopers!
Recensies
Super vriendelijk team om je te helpen. Geen enkele effort is teveel. Geven heel goede raad en helpen zoeken naar het juiste materiaal. Topwinkel met top personeel
Prachtige belevingswinkel waar je al je technisch klim- en kampeermateriaal kan vinden, alsook duurzame kledij waardoor je avonturen een stuk zorgelozer worden. Het personeel is zeer professioneel met diepgaande kennis van zaken, neemt de tijd voor een grondige uitleg, en is bovendien altijd supervriendelijk. Topwinkel!
De beste plaats als je naar buitensport materiaal zoekt
Het aanbod was geschikt. Aan het aanwezige personeel heb je niet veel. Ze doen hun werk. Meerwaarde voor de klant is eerder beperkt. Het lijkt wel of ze er niet veel zin in hebben.
Mijn dochter gaat verschillende reizen doen dit jaar . Kennissen hadden haar Kariboe aangeraden voor reisgerief. Vandaag zijn we er voor de eerste keer geweest en wat een service wij hadden het geluk om bediend te zijn door de verantwoordelijke van de winkel van Leuven . Wat een vriendelijke man die zijn tijd neemt en wat een kenis en tips heeft hij ons wel niet allemaal gegeven. Deze winkel zal ik iedereen aanraden !! Top top top service.
De beste outdoor/adventure winkel van groot-Leuven, zonder enige discussie. Goedlachse uitbaters die weten waar ze over praten, en uitstekend advies kunnen geven
Altijd goeie service en professionele uitleg. Alle voordelen van een bakstenen winkel vind je hier terug! Al meermaals hebben ze me hier geholpen met defecten in mijn Therm-a-rest matrassen!
Bijna verscholen tussen de vele rijhuizen langs de Naamsesteenweg kan je Kariboe cv vinden. Zoek je kleding, schoeisel, rugzakken, tenten, kaarten, enz., voor professionele-, sport-, hobby-, e.a. doeleinden, dan kan deze speciaalzaak je veel bieden. De wandelaar, de bergbeklimmer, sportievelingen, avonturiers, e.a., vinden hier hoogwaardig, degelijk materiaal om hun activiteiten te beoefenen. Met je vragen kan je terecht bij geduldig professioneel personeel die je helpen om de juiste keuze te maken. Je kan meestal betalend parkeren in de buurt van de winkel, ook met het openbaar vervoer kan je gemakkelijk deze plaats bereiken.
Qua klim materiaal kan je huet alles vinden. Inclusief antwoorden op verschillende vragen gerelateerd tot het materiaal. Zeer vriendelijk en geduldig. Topwinkel.
echt fijn om naar een winkel te gaan waar je ook de nodig uitleg kan krijgen dit zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik hier mijn materiaal kom halen bedankt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid