facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kariboe Hasselt

Kariboe Hasselt

Info

Equipment for travel and adventure



"Outdoor equipment store"
Adres: Kempische Steenweg 192, 3500 Hasselt
Stad: Hasselt
Route: Kempische Steenweg 192
Postcode: 3500


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Outdoor Hasselt, Kariboe Facebook, Kariboe betekenis, AS Adventure Hasselt, Kariboe aandeel, De Kariboe
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Waidmann outdoor Waidmann outdoor 2 km Fijne winkel met zeer veel kwaliteitsvolle producten. Vriendelijk personeel. Zeer goe...
Recensies
Aanbevolen voor wie op zoek is naar buitensport spullen. Mijn zoon had voor een trektocht een nieuwe rugzak nodig en is hier zeer goed geholpen. Hier werken enthousiaste mensen die zelf ook actieve buitensporters zijn en weten waar je op moet letten. Niet opdringerig, ze nemen echt alle tijd en zijn pas tevreden als jij dat als klant ook bent. Ze hebben voor een niet al te grote zaak veel keus en een goed doordacht assortiment. Verwacht geen bodemprijzen, maar de prijzen zijn heel redelijk. Parkeren kan achter de winkel. Aanbevolen.
Zeer gedreven team met een ongelofelijk breed gamma en kennis om je verder te helpen met welke speciale avonturen vraag dan ook! Vroeger zocht ik alles op op het www maar het is eigenlijk gewoon gezelliger om het even met hen te bespreken: verder geholpen, echt sociaal kunnen zijn, duurzaam contact!
Er is maar 1 winkel waar je echt je wandelschoenen kan vinden. Of tenminste 2. Kariboe Hasselt of Leuven Vandaag opnieuw een setje HanWag gescoord. Weeral top service waar klant echt centraal staat. Je weet als je hier buiten komt dat je weer vele uren gelukkig kunt stappen. Met super vriendelijk advies en tips. Mercie’kes!!! Weeral een fijne beleving en tevreden klant.
Ze hebben me hier super advies gegeven. Ik kocht hier mijn gloednieuwe Nemo Hornet lichtgewicht tent en na mijn eerste trip kan ik zeggen dat deze super dienst deed... En steeds vriendelijk, ook wanneer ik enkel wat advies kwam inwinnen!
Nieuwe wandelschoenen gevonden! De verkopers hebben veel ervaring met buitensport en kunnen daarom heel goede tips geven. Ze nemen ruim de tijd om je aan het juiste paar schoenen te helpen! Een aanrader.
Zeer vriendelijk personeel. Verkoper heeft ons goed geholpen met kennis van zaken. Winkel heeft alles wat je nodig hebt als wandelaar / klimmer!
We waren hier gekomen op zoek naar klimschoenen voor een beginner. We werden vakkundig verder geholpen. De winkelverkoper was royaal met zijn tijd en aandacht. Ik heb bijna 10 paar schoenen mogen uittesten en bij elke paar was de enthousiasme en geduld bij de verkoper even hoog. Zeker een aanrader voor muurklimmers en outdoor liefhebbers.
Heel vriendelijk bediening en goede . En heel goed verholpen. Dankjewel
Supergoed geholpen geweest. Een tijd liggen zoeken achter chacos, die zijn hier te vinden! Ik kom hier zéker terug, ook voor algemeen advies!
Outdoor winkel met de nadruk op kwaliteit. Voor correct advies is er geen betere winkel. Wereldreiziger of gewoon wandelaar in het weekend, voor iedereen hebben ze de juiste kledij en schoenen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid