facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kapster aan huis pirroush

Kapster aan huis pirroush

Geschiedenis

Welkom op de Facebookpagina van kapster aan huis Pirroush!

ik stel me even voor...

Pirroush Joosten woonachtig te Beerse geboren in 1989. Ik heb een enorme passie voor haar ontwikkeld, daarom besloot ik in 2010 mijn grote droom waar te maken en startte mijn eigen zaak als kapster aan huis op. Mijn passie voor kapsels gaat zo ver dat ik me steeds toeleg op nieuwe technieken en mogelijkheden. Ik doceer bijkomend ook nog enkele cursussen en ik ben ook beschikbaar voor freelance werken.
Als kapster aan huis neem ik me voor om iedereen persoonlijk te benaderen. Zowel dames, heren als kinderen kunnen bij mij terecht. Naast het feit dat je je in vertrouwde omgeving vertoeft bespaar je ook veel tijd. Bent u woonachtig in de regio Turnhout en wil je het gemak van een thuis kapper ervaren aarzel dan niet om mij te contacteren. Op deze Facebook pagina vind u alvast een beknopte prijzenlijst, de laatste nieuwe trends voor zowel mannen als vrouwen, de regio waar ik aan huis kom en zo nu en dan mijn eigen creaties... Hebt u eerder al eens genoten van een kappersbeurt aan huis laat dan zeker u recensie achter.

xoxo Pirroush

Adres: Beerse, 2340 Beerse
Telefoonnummer: 0479271543
Stad: Beerse
Route: Beerse
Postcode: 2340


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GR technics Europe 'light up your business' GR technics Europe 'light up your business' 3 km Mooie nieuwe uitbreiding van het bedrijf. Steeds nieuwe toepassingen.
Privilege SFQ Privilege SFQ 4 km Vertaald door Google Topfaciliteit omdat ze 's werelds beste loodgieter hebben, uitge...
Dienstencheques Beerse VZW Dienstencheques Beerse VZW 5 km Goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid