facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kapsalon Restyle

Kapsalon Restyle
"Welkom bij RestyleOnze prijslijst--,€10:Kinderen tot 10 jaar"-,€15:Heren met schaar"-,Heren met tondeuse: €10 "-,Baard"€10"-,Dames€20"-,Scheren met mes "€15Epileren €10"Alle wax €7Iedereen is zonder afspraak welkom, we werken met 3 man, dus hoeft u niet langer dan een kwartier te wachten"Voor verven wel een afspraak plannen aub""
Adres: Kromstraat 16, 3700 Piringen, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 012214420
Stad: Piringen
Route: Kromstraat 16
Postcode: 3700


Recensies
Fijne bediening,heel tevreden met de knipbeurtzal zeker vaker terug komen
Vriendelijke bedienden en zeer vakbekwame mensen. Echt een aanrader
Zo blij met mijn nieuwe kapsel. Mega vriendelijk behandeld.
Was hier naartoe voor punten bijknippen en face framing layers. Mevrouw wist totaal niet hoe ze die moest knippen. Uiteindelijk aan ene kant heel andere laagjes dan aan de andere kant. Ben uiteindelijk gewoon weggegaan. Tijdens het föhnen van mijn haar kwam ze zelf ook achter dat laagjes niet juist geknipt zijn en was ze die steeds bijwerken. Heb ergens anders de schade proberen te herstellen maar niet helemaal gelukt. Nu loop ik dus rond met slecht en oneven geknipte laagjes. Raad het hier als vrouw zijnde met langer haar absoluut niet aan om te knippen. Denk dat ze het maar bij mannenhaar moeten houden. Om maar niet te spreken over de hygiëne.
De kapper die heel goed knipt is er niet meer nu een mevrouw voor dames te knippen zij kan niet knippenServices: Knippen met schaar
Was weer gezellig ,ik kom hier graag is een fijne kapper en altijd vriendelijk en knippen goed,ga zo door
Geweldige sfeer, haren perfect geknipt! Ik ga graag weer daarheen ... De kappers zijn echte kunstenaars!
Beste kapper in Sittard! Vriendelijk, goede knipbeurten. Ze spreken wel weinig Nederlands, maar dat is geen probleem, want verstaan meer dan genoeg om je een mooie knipbeurt te geven. Ze offeren ook koffie en dat is fijn als het druk wordt en je lang moet wachten.
Super nemen echt de tijd
beste kapper hier in de buurt, aardige mensen en geven je een prima knipbeurt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid