facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kapsalon La Gare du Haar

Kapsalon La Gare du Haar

Info

La Gare du Haar
Coiffure, kapsalon & gelaatsverzorging
Dames, heren en kids
Bruidskapsels & opsteekwerk
Op afspraak.
Zondag en maandag gesloten

Geschiedenis

La Gare du Haar ligt vlakbij de oude stationssite van Eksel.
Wij zijn een kapsalon, gelaatsverzorging- en make-up studio voor jong & oud, ladies & gents. Wij werken uitsluitend op afspraak: telefonisch, via email, online of spring even binnen.
Dompel je onder in onze jarenlange ervaring en maak je keuze uit alle classics tot de meest trendy looks . Droom even weg en geniet van onze massagezetel, coffeeflavors of een glaasje cava.

SPECIALE AANGELEGENHEDEN:
Claudia is gespecialiseerd in opsteekwerk, (in)vlechten, bruidskapsels, communies, galakapsels, ... Alles mogelijk met aangepaste make-up.
Zij werkt met jouw persoonlijk volledig op maat je droomkapsel (of dat van je kind) uit.
NIEUW: Andiamo express color service: snel je haarkleur bijwerken voor een bepaalde aangelegenheid? Het kan! Deze permanente kleuring heeft een inwerktijd van slechts 10min. Zo ben je incl. brushing en styling binnen het uur klaar!

PRODUCTKEUZE
Voor al onze behandelingen gebruiken wij professionele producten, elk gericht op zijn doelgebied. Zo kunnen wij ten allen tijde een optimale kwaliteit garanderen, uw wensen realiseren en problemen oplossen in plaats van tijdelijk maskeren! Een belangrijk detail. Anno 2017 kiezen wij bewust voor exclusieve, moderne en hoogtechnologische merken welke vrij zijn van schadelijke stoffen (vb parabenen) en de beste kwaliteit garanderen. Ons paradepaardje is het multi-award winnende en op en top ecologische merk O'right!



"In Eksel, vlakbij de N-Z as, ligt het 'groenste' kapsalon van Limburg, waar je welkom bent voor een uniek stukje me-time. Met 20 jaar ervaring en gedreven door onze passie voor haren schenken we je de mooiste kapsels en haarkleuringen zonder je haren te beschadigen. La Gare du Haar is één van de exclusieve duurzame O'right salons in België en gaat resoluut voor mooie stralende en bovenal gezonde haren! Je kan bij ons terecht voor alle hairstyling en make-up."
Adres: Stationsstraat 77, 3941 Eksel, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 011763688
Stad: Eksel
Route: Stationsstraat 77
Postcode: 3941



op zoek naar gerelateerd: La bazar de haar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kapsalon meluquería Kapsalon meluquería 412 meter Kapster
KP KP 498 meter Dit kapsalon werkt enkel op afspraak
Recensies
Mezelf goed verzorgen betekent meer dan alleen kiezen voor gezond voedsel. Het heeft betrekking op alle keuzes die ik maak. Ook de producten die ik tot mij neem. Bij kapsalon La Gare du Haar worden ook mijn haren in de watten gelegd met natuurlijke, groene producten, waarbij ik niet alleen mezelf gezond benader, maar ook onze aarde haar gezondheid gun. Je kunt met de producten bij Claudia letterlijk zelfs! een boompje laten groeien. Ik ben heel tevreden van het werk van Claudia, die gepassioneerd staat voor haar vak, iedere klant de zorg en aandacht geeft die hij/zij verdient ook op drukke momenten!, en je bijstaat met eerlijke raad en daad. Haar deskundigheid, hart voor de natuur, en vooral menselijke benadering stel ik erg op prijs. Je bent hier geen nummer maar een mens!
Ik ga al jaren bij Claudia en ben altijd tevreden. Heel vriendelijk en een lekkere massagestoel! Ook is het handig om via afspraak te werken, daardoor zijn er nooit lange wachttijden.
Zeer tevreden klant, we worden er goed verzorgd! Geen pijnlijke wastafel ervaringen, je mag plaatsnemen in een massagestoel terwijl je je haren laat wassen. Claudia luistert naar je wensen en denkt mee en knipt ook nog eens supergoed. Iedereen wordt er tot in de puntjes verzorgd ;
Super tevreden over Claudia! Ze denkt met je mee over wat het beste is voor je haar, en naar het kapsel waar je het beste mee zal staan. Mijn haar ziet er iedere keer geweldig uit. Het is een top meid, die haar beroep met veel liefde en passie uitvoert. Dat merk je meteen!!!
Claudia neemt echt haar tijd om te knippen, en dat merk je aan het kapsel: het blijft lang mooi! Ze doet wat je vraagt en zorgt dat je tevreden buiten gaat. En altijd met een vriendelijke lach en een aangename sfeer.
Super goede kapster! Een vlotte babbel, goed advies over je kapsel en aangename producten, ik ga er altijd tevreden buiten. De kinderen gaan er ook graag heen: ze stelt hen op hun gemak en werkt goed door zodat ze niet te lang moeten stilzitten.
Al jaren klant bij Claudia. Ik ga altijd zeer tevreden buiten na een professionele kapbeurt en een fijne babbel. Een van de zonen is ondertussen ook al een tevreden klant.
Leuke professionele Claudia zorgt voor mooi verzorging van de huid en haar en make-up
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid