facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kapsalon Kris Priem

Kapsalon Kris Priem

Info

Uw kapper Kris, gepassioneerd door het kappersvak. Werkt met de uitgelezen producten waar zijn klanten de referentie hiervan zijn.

Onze taak

Mensen gelukkiger maken met een mooi kapsel en tevens zorgen voor het milieu door met milieu vriendelijke producten te werken.

Producten

Moroccanoil, Maria nila, extensielle, Jean Paul Myné,Bionnex, schwarzkopf, morgan barber.



"Zonder afspraak maar afspraak heeft voorrang.Specialisatie: Knippen van krullen, extensies voor volume en verlenging.Kleurtechnieken"
Adres: Stationsstraat 117, 8830 Gits, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 051229356
Stad: Gits
Route: Stationsstraat 117
Postcode: 8830



op zoek naar gerelateerd: Kapper Kris Gits, Kapsalon Hooglede, Kapper pijpelheide, Kapsalon website, Kapper zonder afspraak Lichtervelde, Kapsalon zonder afspraak Roeselare, Kappers Roeselare open op maandag, Prijslijst kapsalon Roeselare
Recensies
Wat een aanrader. Ontzettend tevreden over aanpak en resultaat. Bedankt kris
Had gebeld voor mijn mama, was heel behulpzaam. Mama heel tevreden! Goeie klanten service
Top kapper! Altijd tevreden !! Hecht belang aan wat je als klant verwacht ! Ook eens een extra service maakt het kompleet , wordt sterk geapprecieerd!!
Super tevreden van Kapsalon Kris. Gezellige sfeer en superlieve mensen..Services: Haarstyling
Ideale plaats om te onthaasten Kapper die zijn vak kent op het vlak van knippen en kleuren. Gemakkelijk online een afspraak te boeken.
Zeer klantvriendelijk. Kapper die nog de tijd neemt voor zijn klanten. Ook voor kids
Na mijn ervaring is 1 ster nog teveel! Ellendig slecht!
Top kapsalon, professionele begeleiding, mee met de laatste trends op alle vlakken. Vriendelijke man, alsook zijn medewerkster
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid