facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kapsalon André

Kapsalon André

Info

Kapsalon met een familiale sfeer.

Geschiedenis

Kapsalon voor dames, heren en kinderen



"Bent u op zoek naar een professionele kapper in Serskamp voor snit kapsels, opsteekkapsels, haarkleuringen en haar kleuradvies? Dan kunt u terecht bij De Paepe Andre. André en Conny zijn al bijna 40 jaar actief in de kapperswereld. In hun salon met familiale sfeer is iedereen van harte welkom, mannen, vrouwen, kinderen, om te knippen, te brushen, permanent, kleuren en opsteken. Telkens op afspraak zodat er geen wachttijden zijn. U kunt rekenen op een fraai resultaat, door de vakkennis en ervaring van het team. Daarnaast kunt u rekenen op een prettige sfeer. Al vier keer werden ze uitgeroepen tot vriendelijkste ondernemer van het jaar. Iedereen is welkom bij de dameskapsalon, kinderkapsalon en herenkapper."
Adres: onnebossen 27, 9260 Serskamp, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 09 369 77 68
Stad: Serskamp
Route: onnebossen 27
Postcode: 9260


Recensies
Fantastische kapper en echtgenote!!, zeer vriendelijk en vooral zeer professionele aanpak! Voelt wat de klant wil. Geweldige mensen, iedereen is ECHT welkom, foto’s volgen, een familiale sfeer. Nieuw kapsel??, 1 adres!!-verjongings-kuur !!, dankjewel André en Conny!!!
Ze luisteren naar wat je wilt. Geeft goede raad. Zeer hygiënische salon. Zeer aangename mensen, ik voelde me direct goed bij het eerste bezoek. Ik ben zeer tevreden!
Had een afspraak met mijn zoontje van 1,5 jaar. Super vriendelijk !!
Heel vriendelijk. Ze vragen altijd wat je wilt zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.
Mooi gelegen, heel vriendelijke mensen, haarsnit was goed.
Goede kapper, op afspraak. Dames en heren.
Steeds vriendelijk en altijd afgewerkt tot in de puntjes.
Laat je haar knippen met de glimlach
Zeer goed vrienlijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid