facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kapper Youri

Info

Kapsel op persoonlijkheid en aangepast aan het gezicht van de klant. Hoofdmassage en droog knippen. Trendy, rustige huiselijke sfeer. Redken producten.

Geschiedenis

INVEST IN YOUR HAIR, IT IS THE CROWN YOU NEVER TAKE OFF

Hou je van je haar? Dan is Youri de geknipte kapper voor jou.

Youri Cornelis is kapper. Hij knipt het haar van hem en haar. Maar noem hem gerust bij zijn voornaam. Hij behandelt haar met de nodige zorg en gebruikt alleen de beste haarproducten. Omdat hij van haar houdt. En van de mensen die het dragen.

Youri is een haarstylist. Hij kijkt anders naar je haar. Hij kijkt naar jou en knipt het kapsel dat bij jou past. In lijn met je gezicht. In lijn met je persoonlijkheid, met wie je bent en waar je voor staat. Hij brengt je haar in model. En houdt daarbij rekening met de textuur en het volume. Daarom knipt hij droog – het geheim voor een mooiere snit. Uiteraard kan gewassen haar knippen ook, … aan jullie de keuze.

Haar droog knippen – wanneer het natuurlijk valt – is een stiel apart. Een kapper die het in de vingers heeft, is een beetje artiest. En Youri heeft het in de vingers.

Wil dat zeggen dat je die hoofdmassage aan de wastafel waar je zo naar uitkijkt, moet missen? Helemaal niet. Save the best for last. Knippen, wassen, brushen. Hij legt je ook haarfijn uit hoe je je nieuwe coupe in model houdt, zelfs als je wakker wordt en ook hoe je het thuis verder verzorgt.

Een bezoek aan C-YOU is meer dan een knipbeurt. Het is jouw moment om te genieten. Gezellig in een hoekje met een boekje. En de plaat die je net hebt opgelegd op de achtergrond als je daar zelf zin in hebt… Vraag het maar. Met een glas in de kappersstoel. Een coupeje champagne op zondag. Kortom pure verwennerij, elke dag opnieuw.

C-YOU moet je beleven. Youri maakt graag tijd voor je haar. En dat kan alleen op afspraak.

Love to see you soon,
Youri.

Adres: Ronde van Vlaanderenplein 9, 9700 Oudenaarde
Telefoonnummer: +32495889211
Stad: Oudenaarde
Route: Ronde van Vlaanderenplein 9
Postcode: 9700



op zoek naar gerelateerd: Kappers in Oudenaarde, Kapper dames Oudenaarde, Online afspraak kapper Oudenaarde, Melissa kapsalon, Kapsalon Red, Openingsuren De Kapper Oudenaarde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hair & Beauty Benna Hair & Beauty Benna 20 km Hair & Beauty Benna , Natalie Meirlaen heet U van harte welkom !
Kapster Femke Kapster Femke 21 km Kapster Femke verzorgt het haar van vrouwen, mannen en/of kinderen. Ik was, knip, kle...
Kapsalon Wivina Kapsalon Wivina 22 km Kapsalon Wivina met zonnebank
Fienesse Fienesse 22 km Leuke bloemetjes, de verpakking/versiering wat minder...
Jovastyle Jovastyle 23 km Ik was 6 jaar lang klant bij Jochen en zijn team. Mijn verhuis naar het Mechelse maa...
Kapsalon beauty en wellness Kapsalon beauty en wellness 23 km ben een landelijke kapsalon waar je ook terecht kunt voor een ontharing wax een massa...
Kapsalon Elysée Kapsalon Elysée 23 km Toffe sfeer en altijd blij met het resultaat.
Hairstylist Michael Hairstylist Michael 24 km Al heel vele jaren onze vaste kapper, we blijven hiervoor naar Oudenaarde komen. Supe...
Nanoe's Hair Nanoe's Hair 24 km Kapsalon
Buernalounge Buernalounge 24 km Heerlijk een uurtje of 3 zitten relaxen! Geweldige service, zeer schoon en gezellig i...
Man-Exclusief / Concept Store Man-Exclusief / Concept Store 24 km Vlot verloop na reservatie. Op tijd binnen en op tijd zoals verwacht buiten.
De Kapper De Kapper 24 km TOP zeer sympathieke mensen heel vriendelijk ik ben tevreden zeker een aanrader !!!!
Katrien family hair care Katrien family hair care 24 km Super vriendelijk en professionneel. Een aanrader !
Kapsalon Dorien Kapsalon Dorien 24 km Kapsalon Dorien
Kapsalon Hair Styles Kapsalon Hair Styles 25 km coupe homme et enfant , soins et shampooing , defrissage à des prix attractifs.
Red by Hair and Colors Oudenaarde Red by Hair and Colors Oudenaarde 25 km Erg mooie snit
Philippe Minnaert, herenkapper Philippe Minnaert, herenkapper 25 km Hier ben ik op m'n gemak voor zorgzaam barbirisme en een intelligente babbel.
Recensies
Je gaat daar niet enkel om uw haar uitstekend te laten knippen, het is een ervaring iedere keer opnieuw
Een HAAR KUNSTENAAR !!Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid