facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kapoentjesgym

Kapoentjesgym

Info

Wekelijkse turnlessen voor Kapoentjes van 1-6 jaar - Verjaardagsfeestjes - Vakantiekampen

Geschiedenis

Wekelijkse turnlessen voor Kapoentjes van 1-6 jaar - Verjaardagsfeestjes - Vakantiekampen



"De kapoentjesgym organiseert wekelijkse turnsessies voor peuters en kleuters van 1 – 3,5 jaar.De kindjes komen samen met mama, papa, oma, opa, meter, peter,… turnen, klimmen en klauteren om zo hun motorische ontwikkeling te versterken.Aanbod: Peuterturnen, kleuterturnen, sportkampen, Playmobil, verjaardagsfeestjes, verhuur turnblokken, sportdagen, ..."
Adres: Groenstraat 26, 3020 Veltem-Beisem, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 0477919618
Stad: Veltem-Beisem
Route: Groenstraat 26
Postcode: 3020



op zoek naar gerelateerd: Kapoentjesgym inschrijven, Kapoentjesgym Tongeren, Peuterturnen Antwerpen, Peuterturnen Limburg, Peuterturnen Gent, Baby turnen Gent, peuterturnen oost-vlaanderen, peuterturnen west-vlaanderen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HO Veltem HO Veltem 3 km Toffe locatie en goede infrastructuur.
Gymgroep Herent vzw Gymgroep Herent vzw 3 km Deze pagina gaat over het reilen en zeilen in onze turnvereniging: Gymgroep Herent
Recensies
Superleuke turn'lesjes' voor kindjes vanaf 1 jaar. Tijdens een les is er tijd voor vrij spelen, oefeningen op de toestellen onder begeleiding, groepsoefeningen met liedjes, dans en attributen. Kindjes leren hier niet enkel motorische vaardigheden, maar ook zelfvertrouwen en sociale skills zoals beurt afwachten,.... Mijn dochter van 1,5 jaar vindt het elke week opnieuw geweldig en ik ook in de Kapoentjesgym in Herent bij juf Silvia! Echt een aanrader!
De kapoentjesgym is de geknipte plek om samen met je jonge kinderen iets leuks te gaan doen. Alle materiaal is afgestemd op de allerkleinsten: uitdagend en stimulerend, maar nooit gevaarlijk. De juf neemt je enthousiast mee op sleeptouw en geeft goede instructies maar er is helemaal geen druk om altijd alles correct mee te doen, laat staan om iets te 'presteren'. De nadruk ligt duidelijk op samen plezier maken en op de mooie band tussen jou en je kindje. Wat me in het bijzonder opvalt: de organisatie is communicatief echt sterk en stelt zich flexibel en begripvol op. Dat is een grote meerwaarde wanneer je in de kleinekindjesfase zit en er dus al eens iets in het honderd loopt. Zo wordt de kapoentjesgym voor ouders ook een bron van ontspanning in plaats van extra planstress :
Superleuke omgeving voor peuters om hun eerste turn/speelervaring op te doen. Beide zoontjes zijn er met veel plezier naar toe geweest en hebben hiermee grote stappen gemaakt in hun fysieke ontwikkeling. Met de perfecte mix tussen sport en spel vliegt de tijd zo voorbij!
Zalig leuk! De gekleurde matten, de andere kindjes en het enthousiasme van Stacey zorgen ervoor dat we echt graag komen! Elke week leren we wel iets nieuw, maar wekelijks moeten de kindjes onderling iets ruilen, opruimen en samen spelen. Geweldig!
Mijn dochter kan hier klimmen en klauteren naar hartenlust, wat ze dan ook met veel plezier doet
Heb gezien dat mijn kleinzoontje Loïcje ervan genoten heeft en een heel lieve persoon die les geeft
Super turnles voor de kleinste! Kids zijn er altijd dol op geweest. Super begeleiding! Topteam! Wij zijn grote fan
Heel leuk om samen met mijn peutertje te doen, en heel lieve juf!
Ongelooflijk leuke turnles om met je kind te doen. Spelenderwijs bewegen en structuur leren... Echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid