facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KAPEL Kolonie

KAPEL Kolonie

Info

MERKSPLAS-KOLONIE
Oude opvangplaats voor landlopers wordt place to be voor hippe feesten en unieke events!

Geschiedenis

Verhuur van bijzondere feestlocaties!

Wat zijn de mogelijkheden?

Merksplas-Kolonie heeft diverse accommodaties om je feest of event in de kijker te zetten.
De majestueuze Landloperskapel huur je voor grotere indoor feesten en evenementen. Haar indrukwekkende lichtstraat, die over de volledige lengte van de nok loopt, zorgt voor een verrassende lichtinval die elke bezoeker een wauw-gevoel geeft.
Voor zij die hun event liever in buitenlucht organiseren zijn de open schuren, al dan niet in combinatie met de vroegere aardappelkelders, een ideale locatie. Deze kelders fungeren nu als traiteurkeuken en sanitair. Geschikt voor middelgrote tot grotere activiteiten. Het open karakter geeft elk event een apart karakter.

GR events group is het eerste aanspreekpunt voor reservaties, plaatsbezoeken, sleutelbeheer, praktische vragen allerhande. GR events group heeft reeds 15 jaar ervaring in het organiseren van events, is erg vertrouwd met Merksplas-Kolonie en is daarom de geschikte partner voor gemeente Merksplas. Met respect voor de historisch groene omgeving wordt zo elk event een onvergetelijke gebeurtenis.

#bedrijfsfeesten
#productvoorstellingen
#teambuilding
#voorstellingen
#privéfeesten
#mode & live style events
#optredens
#tv en filmproducties
#fotoshoots
#dinner & dance
#sportwedstrijden
# en veel meer ...

Adres: Kapelstraat zn, 2330 Merksplas
Telefoonnummer: 0492257957
Stad: Merksplas
Route: Kapelstraat zn
Postcode: 2330



op zoek naar gerelateerd: landloperskapel merksplas huren, huwelijk kapel merksplas, de kapel merksplas adres, kapel merksplas gr events, kolonie merksplas, 30+ kapel merksplas, open schuur merksplas kolonie, feestzaal merksplas
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Colonie 7 Colonie 7 554 meter Gezellig zomer terras in een unieke omgeving kolonie Merksplas. Ideaal om eerst te ga...
Recensies
De meest indrukwekkende trouw locatie die ik ooit heb meegemaakt. Super knappe locatie! Ik had op voorhand al even via google maps gekeken en dacht ‘wow oke da’s cool’ en in werkelijkheid was het even indrukwekkend zelfs nog meer! Annelina en Karel hebben dat goed uitgekozen!!
Het ziet er van buiten nog uit als een kapel maar binnenin er er kerkelijke zaken al lang geen sprake meer. Wij namen er bv deel aan een bruiloft en daarvoor is dit helemaal geschikt.
Is een kapel geklaseerd gebouw Kan men afhuren Elke week is er wel wat te doen Denk nu voor een trouw bezig Dus geen foto's binnen genomen Is een ijzer gebinte
Dankzij de rally van het Davidfonds heb ik Merksplas kunnen ontdekken. Een zeer mooie kapel met een rijke geschiedenis, zeer landelijk gelegen. Prima gebied voor mooie wandelingen. Merksplas zelf is de moeite om naar toe te gaan. Heel gezellig om te vertoeven!
Mooie locatie met zeer interessant gevangenis museum. Aanrader
Wij mochten hier naar een trouwfeest komen. Het plaatje klopte compleet. Tot in de puntjes afgewerkt. Gewoonweg top!!!
Fantastische receptie gehad op een Fantastische locatie!
Leuke locatie voor een trouwfeest
Mooie kapel met daarin gevangenis museum ...museum is klein maar wel eens leuk om te doen gaat over de kolonie en landlopers. De kapel is niet open en is een feestzaal.
Toffe locatie voor een feestje
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid