facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kantoor Goetry³

Kantoor Goetry³

Info

Welkom op onze Facebookpagina. Praat mee over Kantoor Goetry³ of volg ons voor financiële informatie & stel ons je vragen. We staan klaar om je te helpen.



"Kantoor Goetry³ is een familiale onderneming waarbij de mensen het verschil maken. Daarom investeren wij in onze relaties met onze klanten. Om samen stappen vooruit te zetten in het leven of het werk, om te groeien, om het verschil te maken in elk persoonlijk leven.Ons kantoor streeft naar continuïteit met steeds dezelfde vertrouwde gezichten.Een team met stuk voor stuk specialisten die over heel wat kennis beschikken. Zo kunnen wij voortdurend inspelen op de snel veranderende wereld om ons heen.Onze klanten liggen ons erg nauw aan het hart en samen met hen willen wij bouwen aan een hechte lange-termijn-relatie.We gaan ver in onze inspanningen omdat de mensen voor wie we het doen zo belangrijk zijn."
Adres: Marktplein 3, 8620 Nieuwpoort
Telefoonnummer: 0032 58 23 74 40
Stad: Nieuwpoort
Route: Marktplein 3
Postcode: 8620


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Goetry Nieuwpoort, Stijn Goetry
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zakenkantoor Gryson & Co Zakenkantoor Gryson & Co 354 meter Hier onlangs een pand gekocht om te verhuren. Was een zeer aangename ervaring, van ee...
Recensies
Als digital supportmanager van AG ben ik er rotsvast van overtuigd dat digitaal engagement naar klanten - gecombineerd met een persoonlijke aanpak - belangrijker is dan ooit. Kantoor Goetry3 is op dat vlak helemaal mee met zijn tijd. Je klantendossier raadplegen via hun website, contact opnemen via hun app PRONTO, videobellen… Ze spelen perfect in op de behoeftes van hun klanten en volgen de digitale evoluties in de verzekeringswereld op de voet!
zaken kantoor Goetry, da's een aanrader... heb jij ook soms het gevoel dat het contact met jouw bank in de loop der jaren verandert is? minder warm, stijf en onpersoonlijk? Wel bij zakenkantoor Goetry, heb je de familiale waarden nog steeds, warm onthaal, persoonlijk advies, en raad waar je als ondernemer iets mee bent. Ik ben FAN!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid