facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kangei Sushi & Curry House

Kangei Sushi & Curry House

Info

Alle dagen open van 16:30 tot 22:00 uur , behalve maandag.

Geschiedenis

Kangei Sushi staat bekend om zijn kwaliteit & diversiteit.

Na binnenkomst wordt u ontvangen door een aangename geur en een zeer gastvrije bediening. Wij bieden u een ruim assortiment sushi’s en culinaire Japanse gerechten aan. Elke dag opnieuw worden onze sushi’s vers bereid.

Sushi als hapje, lichte lunch, een volledige maaltijd, aangevuld met Sashimi, Salades en Dessert. Voor iedere smaak is er wel een sushi belevenis. Bij sushi en sashimi voorzien wij eetstokjes, sojasaus, wasabi en gemarineerde gember.



"14 FEB 2022! VALENTIJN! WE ZIJN VANDAAG UITZONDERLIJK OPEN.Bestelling via website kangeisushi ook mogelijk!"
Adres: Stationsplein 5, 9100 Sint-Niklaas
Telefoonnummer: 03 291 98 10
Stad: Sint-Niklaas
Route: Stationsplein 5
Postcode: 9100



op zoek naar gerelateerd: Sushi Sint-Niklaas, Sushi bestellen Sint-Niklaas, Sushi Sint-Niklaas siniscoop, Sushi station Sint-Niklaas, beste sushi sint-niklaas, Oishi Sushi Sint-Niklaas, Sushi Beveren, Sushi Waasland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Oishi Sint-Niklaas Oishi Sint-Niklaas 321 meter Door deze plaats verslaafd geraakt aan sushi. Je eet er all you can eat dus nooit naa...
Recensies
Ik heb takeaway besteld en droeg een badjas, wat vrij normaal is. De bezorger vroeg me om die open te doen, heel onbeleefd, vettige vent!! Gelukkig droeg ik eronder gewoon kleren.Eten: 3/5
Veruit de beste sushi in de streek! Altijd super lekker en vers. Tip: ga daar eten, is nooit echt druk, dus dan gaat het snel. Altijd heel tevreden. Cocktail van het huis is ook top!
Sushi was heel lekker en veel smaak . Wel en hele tijd moeten wachten tot we het eten eindelijk kregen . En de avocado was niet zo goed,maar voor de rest was alles in orde .Eten: 4/5
Om 18u13 besteld op een dinsdag, om 19u59 nog steeds niets ontvangen! Al zeker 30min dat takeaway laat weten dat de bezorger elk moment komt. Probeer je te bellen naar de zaak, geraak je niet binnen! Toen ze eindelijk leverden 2u! later dan aangegeven bezorgmoment vonden we dat de schotel er best oke uit zag, eens we begonnen te eten kwamen we rolletjes tegen waarvan de vis verkleurd was en we niet meer hebben durven verder eten. Geen aanrader!
Ik heb net een bestelling geplaatst bij hun, wat ik best vaak doe en normaal is het altijd heel erg lekker alleen deze keer viel er er tegen. Ik had sushi scampi besteld het scampi zelf wat helemaal rauw wat niet oké is! De rijst was ongekookt en er was veels te veel azijn er in. Het smaakte heel erg vies ! Heel het doos sushi van 30 euro voor 1 persoon in het vuilbak wat heel erg zonde is. Ik belde om het te zeggen ze waren heel erg onvriendelijk en ze toonde totaal geen begrip. Werd totaal niet geholpen. Klant kwijt, bestel daar niet mensen.
We hebben hier meermaals besteld en lekker gegeten. Doch onze laatste ervaring was erg slecht. Bij het eten van de eerste sushi merkte ik dat de vis en ingrediënten helemaal niet vers proefden, vies zelfs. Ik zei niks en proefde een andere sushi. Net hetzelfde, vieze smaak. Mijn vrouw en kinderen merkten spontaan hetzelfde op. Daarop bekeken we de sushi wat naderbij en ontdekten we dat de avocado rot was en stonk en dat verschillende sushi's stinkende stukken verkleurde tonijn bevatten. Gebeld naar het restaurant waar we te horen kregen dat het niet kan wat wij zegden omdat alles vers bereid wordt. Dan maar wat foto's genomen van de rotte sushi. Onze honger was over. 100 euro in de vuilbak.
Sushi had een raar geur.. was precies niet vers en tempura shrimp was niet eens goed gekookt zie foto. 66 euro betaald voor vieze sushi.. jammer van het geld.
Rechts hebben we besteld voor niet zo weinig geld en links hebben we gekregen. Teleurstelling was groot! Als ook de eend.. Zag er zo smakelijk en fijn uit op de site. Kreeg ik 2 grote lappen veel te doorbakken eend. Gelukkig was de saus lekker dus dan maar rijst met saus gegeten :
Het begon met een veel te late levering, reeds om 16u besteld voor levering 17u bevestigd gekregen. Uiteindelijk pas geleverd om 17u30. Smaak was redelijk ok maar zowel ik als mijn vrouw zitten al heel de dag op het toilet...!! Onaanvaarbaar dus
Nog nooit problemen gehad tot vandaag Zalm met avocado besteld, alleen is de avocado verdwenen!!! Gebeld naar restaurant en dit gemeld, wat krijg ik van antwoord: u heeft de avocado eruit gehaald en nu belt u met een klacht, mevrouw, u liegt!!! Behandeld men tegenwoordig zo klanten?! Laatste keer!!! Klant is koning!!! Btw: Voor de nieuwsgierige, zoek de avocado!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid